ALIŞVERİŞ VE KÜLTÜR NOKTASI

Her yıl 40 yeni Mado

 

167 yıl önce Türkiye’yi dondurmayla tanıştıran Mado, büyümeye devam ediyor. Her yıl yaklaşık 40 yeni şubesiyle hizmet veren Mado’nun Bursa, Safranbolu, Edirne, Amasya ve Ankara’daki yeni kafe restoranları kapılarını açtı.

 

 

Kahramanmaraş’ta doğan ve 167 yıldır doğal, katkısız keçi sütü ile yapılan Maraş dondurması sunan Mado hizmet ağını genişletiyor. Mado, Türkiye çapında beş yeni şubesinin kapılarını açtı. Safranbolu, Bursa, Edirne, Ankara ve Amasya’da yeni Mado şubeleri hizmet vermeye başladı. Türkiye’deki Mado şubelerinin sayısı 309’a ulaştı.

Türkiye’nin dört bir yanındaki şubeleriyle Türk insanını doğal Maraş dondurmasıyla buluşturan Mado, Safranbolu’da da kapılarını açtı. Maraş dondurmasının yanında Türk mutfağının lezzetleri, sütlü ve şerbetli tatlıları menüsünde barındıran Mado, Safranbolu’daki ilk kafe restoranıyla artık Karabük’te de hizmet verecek. Ayrıca Bursa, Edirne ve Amasya’da açılışı yapılan yeni Mado kafe restoranları, yöresel tatları Türkiye’yle buluşturacak. Ankara’daki yatırımlarına devam eden Mado, Başkent’teki 31’inci kafe restoranının kapılarını da açtı.