ALIŞVERİŞ VE KÜLTÜR NOKTASI

Mado büyümeye devam ediyor

 

167 yıl önce Türkiye’yi dondurmayla tanıştıran Mado, Türkiye’nin dört bir yanındaki yeni şubeleriyle büyümeye devam ediyor. Maraş dondurmasının lezzetini dünyaya ulaştıran Mado’nun dört yeni şubesi hizmet vermeye başladı. İstanbul’daki Koşuyolu ve Esenyurt şubelerinin yanında Erzurum ile Mersin’deki yeni Mado’lar misafirlerine kapılarını açtı.

 

 

Kahramanmaraş’ta doğan Mado, 167 yıldır doğal, katkısız keçi sütü ile yapılan Maraş dondurmasını dünyayla buluşturuyor. Dünyanın dört bir yanındaki yeni şubeleriyle geleneksel lezzetlerini misafirlerine sunan Mado, Türkiye’deki hizmet noktalarına yenilerini ekliyor.

Mado, İstanbul’un gelişen noktalarından Esenyurt’taki yeni şubesini hizmete açtı. 220m² büyüklüğündeki Esenyurt Mado, 75 kişi kapasitesiyle misafirlerine geleneksel lezzetlerini sunuyor. İstanbul’un Anadolu yakasında konumlanan Koşuyolu Mado da zengin menüsü, bahçe ve teras oturum alanları ve çocuk oyun alanı ile Mado kalitesini müşterileriyle buluşturuyor.

Her yıl yaklaşık 40 yeni şubeyle Türkiye ve dünyanın dört bir yanına ulaşan Mado, Erzurum’daki ikinci şubesinin kapılarını açtı. 170 kişi kapasiteli, 550 m² büyüklüğündeki Mersin Mado da hizmet vermeye başladı. Türkiye genelindeki 81 ilin 53’ünde hizmet noktası bulunan Mado, Türkiye’deki şube sayısını da 315’e çıkardı.