• Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Turabi Çamkıran önceki gün Ankara A City AVM resmen gövde gösterisi yaptı. Kısa zamanda kendini geniş kitlelere sevdiren ve fenomen olan Turabi, Ankara A City Alışveriş Merkezi`nde sevdikleri ile buluştu. Oldukça yoğun ilgi altında gerçekleşen buluşmada Turabi önemli açıklamalarda bulunmayı da atlamadı. Hürriyet`in haberine göre gelecek planlarından da bah

  • Koray Avcı 24 Ocak 2016 Pazar günü  Saat 15:00 da Acity Outlet Center AVM de hayranları ile imza gününde buluşuyor. Sizde hayranı olduğunuz Koray Avcı ile tanışma fırsatı bulup imzasını alabilirsiniz. 

  • Acity AVM `de Türkiyenin Yeni Yüzleri SeçiliyorTürkiye`nin yeni yüzlerini seçmek için Armağan Çağlayan, Banu Noyan ve Uğurkan Erez`in buluştuğu Model Of Celebrity 2016 Türkiye Şenol İpek sunumuyla 3 Nisan günü 15:00`da ACity AVM `de!Son başvuru tarihi: 2 Nisan CumartesiMüracaat koşulları: 16-25 yaş arasındaki bay-bayan model adayları katılabilir. (16-18 yaş arasındaki

  • Acity AVM `de Baba Mirası Ankara Özel Gösterimi!Acity AVM de 11 Nisan 19:00`da Baba Mirası ACity AVM`de! Tüm sanatçıların katılımı ile bu özel gösterimin keyfini çıkarın!

  • A City AVM `de Sirk GösterisiAfrika Akrobasi ve Sirk Gösterisi 23 - 24 Nisan tarihlerinde Ankara`da ilk kez ACity AVM `de!