•  Şahan Gökbakar`ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği Recep İvedik 5 filmini izlemek isteyenler Adana Optimum AVM`ye akın etti.   Çarşamba günleri film izlemek için Adana Optimum AVM’yi tercih eden sinemaseverler, izlenme rekorları kıran Recep İvedik 5 dahil tüm vizyon filmlerini 8 TL ödeyerek izliyor.16 Şubat’ta vizyona giren Recep İvedik serisinin 5’inci filmi, Recep İvedik 4’ün

  • Adana Optimum `dan Alışveriş Yaptı Jaguar Kazandı Optimum Outlet Adana gün içerisinde 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlara özel gerçekleştirdiği Jaguar XF çekilişinin talihlisi belli oldu. Talihli 31902 numaralı kuponun sahibi Can Gürbüz oldu.  Alışveriş merkezleri tarafından düzenlenen çekilişlere Adana Optimum da dahil oldu ve çekiliş sonucunda Jaguar XF marka aracı kanan talihli belli oldu.

  • Adana Optimum da Hande Kazanova ile SohbetHande Kazanova İle "Aşk`la Yıldızınız Barışsın" Astroloji SohbetiAdana Optimum Avm de siz de aşk yıldızınıza ve yükselen burcunuza dair 2016 yılında dönem dönem sizi neler bekliyor ve ne gibi süprizlerle karşılaşacaksınız? Tüm bunların yorumları için 14 Şubat saat 16:00 da Hande Kazanova ile tanışıp yorumlarını alabilirsin.

  • Adana Optimum AVM `de Cem Belevi Mini Konser ve İmza Günü"Sor" şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Cem Belevi 8 Mayıs Pazar günü saat 16:00 da mini konser ve imza günüyle Adana Optimum AVM de sevenleriyle buluşuyor.