• İstanbul Optimum Outlet AVM `de Buray KonseriSon günlerin hit şarkısı "İstersen" ile gençlerin hayran olduğu Buray 14 Şubat pazar saat 15:00 da mini konser ve imza günü etkinliği için Optimum AVM `ye geliyor.Hit şarkılarıyla eğlenceli saatler sizleri bekliyor. Sizde Sevgililer Günü sevdikleriniz ile birlikte güzel bir etkinlikle girmeyi hedefliyorsanız 14 Şubat Günü İstanbul Optimum Outlet Alışveriş Merkezi`ne bekleriz. 

  • İstanbul Optimum Outlet AVM `den Sevgililer Günü Pırlanta Kampanyasıİstanbul Optimum Outlet AVM de 1-14 Şubat tarihleri arasında en yüksek tutarda alışveriş yapan Optimum Clup müşterisi pırlanta tek taş yüzük kazanıyor.Alışveriş sizden sevgililer gününe özel tek taşınız bizden. 

  • Optimum Outlet AVM `de Ünlü Anneler İle SohbetlerOptimum Outlet AVM de Ekranların En Ünlü Anneleri ,Ebru Şallı ve Deniz Akkaya Anneler Günü’ne Özel Söyleşi ve İmza Günü’nde Annelik Sırlarını Paylaşıyor…

  • İstanbul Optimum AVM `Den Dikkat Jeep Çıkabilir!1 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında, Optimum’dan aynı gün içerisinde toplamda 125 TL ve üzeri alışveriş yapın, Jeep Renegade 1.6 Longitude kazanma şansı yakalayın!

  • Optimum’dan Ücretsiz Yoga DersleriYoga ve aydınlanma etkinlikleri ile günün stresini ruhunuzdan arındırarak benzersiz bir huzurun tadını Optimum ile çıkaracaksınız.