10. yıla özel dev kampanya
 

Ferah ve şık mimarisi içindeki kusursuz marka karması, cafeleri, restaurantları ve sineması ile alışverişin ve eğlencenin merkezi olan CAPACITY, sergileri, özel günler için planlanan aktiviteleri, kazandıran kampanyaları ile yaşamın da merkezi olarak ziyaretçilerini tam 10 yıldır ağırlamanın gururunu yaşıyor.

 

 

1 Aralık tarihinde başlayarak 29 Mayıs’a kadar sürecek ‘’10.Yıl’a Özel 10 Mini Cooper’’ kampanyasında her 100TL’lik alışverişe bir çekiliş hakkı ile verilecek, şanslı 10 ziyaretçi Mini Cooper’lardan birini kazanma şansını yakalayacak.

7’den 77’ye herkesin buluşma noktası olan CAPACITY’nin aralık ayında özel olarak hazırladığı 10.Yıl Festivali, müzik, sanat, eğlence dolu büyük şölenle kutlanıyor. Trio, jazz, ritim bando, gitar, arp ve keman dinletileri eşliğinde, ziyaretçilerine CAPACITY’de olmanın ayrıcalığını hissettirecek. Karikatürist sanatçıları da ortama renk katacak. Çocuklar içinse tahta bacak, jonglör, yüz boyama etkinlikleri ve patenci kızlarla festivale eğlence katacak. 10.Yıl Festivaline özel ‘’Yılbaşı Ağacı Etkinliği’’ alışveriş yapan ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak. Işıl ışıl yeni yıl dekoru ile daha pek çok sürprizler CAPACITY’de aralık ayı boyunca sizleri bekliyor.

10.Yıl Festivali’nde etkinlikler aralık ayı boyunca her gün 14.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder