Adana Optimum AVM, Recep İvedik hayranlarıyla doldu taştı

 

Şahan Gökbakar`ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği Recep İvedik 5 filmini izlemek isteyenler Adana Optimum AVM`ye akın etti.

 

 

 

Çarşamba günleri film izlemek için Adana Optimum AVM’yi tercih eden sinemaseverler, izlenme rekorları kıran Recep İvedik 5 dahil tüm vizyon filmlerini 8 TL ödeyerek izliyor.

16 Şubat’ta vizyona giren Recep İvedik serisinin 5’inci filmi, Recep İvedik 4’ün ilk hafta sonunda yakaladığı 1 milyon 641 bin 474 seyirci sayısını geçerek, 1 milyon 890 bin 410 kişi ile “Türk Sinema Tarihinin En İyi Açılış” yapan filmi oldu.

Şahan Gökbakar’ın senaryosunu yazıp, aynı zamanda başrolünü üstlendiği film, yurt genelinde olduğu gibi Adana’da da sinemaseverlerden yoğun ilgi gördü. Optimum AVM’deki Avşar Sinemaları’nın birbirinden konforlu salonları, Recep İvedik hayranlarıyla doldu taştı.

İndirimli sinema biletleri ile eğlenceyi de alışveriş gibi hesaplı hale getiren Optimum, sinemaseverleri bilim kurgu, aksiyon, komedi, dram ve savaş gibi birçok konuyu içeren heyecan dolu vizyon filmlerini izlemek için Avşar Sinemaları’na bekliyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder