Agora AVM çocukların yüzünü güldürdü
 

Sakarya’da bir ilke daha imza atan Agora Alışveriş Merkezi, minik kalplerin isteklerini ‘Agora Dilek Ağacı’ sosyal sorumluluk projesiyle yerine getirdi. 22 Eylül - 8 Ekim tarihlerinde 125 dilek, Agora AVM aracılığıyla ziyaretçiler tarafından gerçekleştirildi.

 

 

Agora Alışveriş Merkezi etkinlik alanında 22 Eylül tarihinde konumlandırılan ağaçta asılı olan dilekler, kısa sürede gönüllüler tarafından karşılanarak ihtiyaç sahibi çocuklara teslim edildi. Çocuk Evleri, Hendek Fatih Anaokulu, Vakıfkent Toki İlköğretim Okulu, Selçukbey İlköğretim Okulu, Neyyir Hanım İlköğretim/Ortaokulu ve Arif Nihat Asya Ortaokulu öğrencilerinin giyim ve okul malzemeleriyle ilgili dilekleri yardımsever Agora AVM ziyaretçileri ve personelleri tarafından karşılandı.

Okulların açılması ile birlikte yeni eğitim – öğretim döneminde öğrencilerin hiçbir eksiği kalmasın diye başlatılan proje kapsamında, minik kalplerden 125 adet dilek toplandı. Dileklerin kısa sürede gönüllüler tarafından tamamlanması, Sakarya halkının yardımsever ve sosyal sorumluluk bilincinin ne denli gelişmiş olduğunu gösterirken; ayakkabıdan çantaya, mikroskoptan eşofman takımına, pastel boyadan hikaye kitabına kadar minik kalplerin tüm dilekleri yerine getirildi.

Açıldığı günden bugüne birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Agora Alışveriş Merkezi, ziyaretçileri ve AVM çalışanları ile birlikte insanların hayatlarına dokunmaya devam

ederek kurduğu Agora Gönüllü Takımı ile huzur evlerini de ziyaret etmeyi planlıyor. Agora AVM ziyaretlerin yanı sıra her yıl düzenlediği Kitap Toplama Kampanyası ile birçok okulun kütüphanesini zenginleştirirken “Bir Oyuncak Bir Tebessüm” oyuncak toplama kampanyası ile de oyuncakları olmayan ana sınıflarına oyuncak temin ederek çocukların yüzlerinin gülmesini sağlıyor. Bir Oyuncak Bir Tebessüm projesine ait Oyuncak Kumbarası, 18 Aralık 2017 tarihine kadar Agora Alışveriş Merkezi danışma bankosu yanında gönüllü bağışçılarını bekliyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder