Agora AVM`den doğum günü partisi
 

Agora Alışveriş Merkezi, birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler ile çocukların keyifle vakit geçireceği organizasyonlarına devam ediyor. Agora Alışveriş Merkezi, 9 Haziran Cuma günü Haziran ayı doğumlu minik ziyaretçileri Agora Doğum Günü Partisi’ne davet ederek, doğum günlerini doyasıya kutlama fırsatı sundu.

 

 

Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında her ay miniklere özel düzenlenen doğum günü partisi organizasyonlarının Haziran doğumlu çocuklar için olanı 9 Haziran Cuma günü kutlandı. Çocuklar tarafından yoğun ilgi gören parti Agora Alışveriş Merkezi A Blok Eğlence Merkezi’nde gerçekleşti. İçinde bulunulan ayda doğan 4-12 yaş arası çocukların ücretsiz olarak katılım gösterebildiği eğlenceli doğum günü partisinde minikler doğum günlerini doyasıya kutladılar. Agora Alışveriş Merkezi, büyük bir pasta şeklinde kendilerine özel hazırlanan masanın etrafında kutlamaya katılan minikler önce palyaçolar ile birbirinden eğlenceli oyunlar oynayarak dans ettiler. Sonrasında ise hep birlikte doğum günü pastasındaki mumları üfleyerek bol bol fotoğraf çekildiler. Pasta kesme merasiminin ardından yüz boyama- sosis balon etkinliğine katılan minikler, parti bitiminde sürpriz hediyelerini heyecanla açtılar. Hediye paketlerinden çıkan sürpriz hediyelerin yanı sıra Agora Eğlence Merkezi’nden eğlence kartı sahibi olan çocuklar Eğlence Merkezi’nde gönüllerince eğlendi.

Her ay düzenli olarak yapılacak ve gelenekselleşecek olan doğum günü etkinliklerinin kayıtları ücretsiz olarak Agora Avm danışma noktasından yapılmaktadır.

Mayıs Ayında Mayıs doğumlu miniklere özel gerçekleşecek Agora Doğum Günü Partisi’ne kayıt yaptırmak isteyen aileler, çocuklarının kimlikleri ile birlikte Agora Alışveriş Merkezi Danışma Noktası’ndan ücretsiz olarak kayıt yaptırabilirler.

Karne Heyecanı Agora’da Yaşandı!

Agora Alışveriş Merkezi 9 Haziran Cuma günü karne alarak yaz tatiline girecek olan çocukları da unutmadı. 9 Haziran Cuma günü karnesini getiren çocuklar 3d filmler dahil sinema biletine sadece 9 tl ödeyerek diledikleri filmi indirimle izleyerek karne heyecanını doyasıya yaşadılar.

Ayrıca birbirinden eğlenceli oyuncakların bulunduğu, çocukların vazgeçilmez adresi olan Agora Eğlence Merkezi ise karnesini gösteren çocuklara sürpriz hediyeler dağıttı.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder