Agora Sohbetleri yoluna tam gaz devam ediyor
 

Her hafta Cuma günü Agora Sohbetleri’nde, alanında uzman konukları dinleme ve merak ettiklerini sorma fırsatı elde eden Agora Alışveriş Merkezi misafirleri, 24 Şubat Cuma günü Profesyonel Yaşam Koçu Leyla Bilen ile “Yaşamda Değişim ve Dönüşüm Sırları” söyleşisine de yoğun ilgi gösterdi. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında saat 16.00’da başlayan söyleşide, Leyla Bilen katılımcılara hayatlarını olumlu yönde nasıl değiştirebileceklerini anlattı.

 

Profesyonel Yaşam Koçu Leyla Bilen; Agora Sohbetlerinde hastalıkların önce duygu, düşünce ve enerji düzeyinde başladığını dile getirdi. Kişinin aurasında eksilmeler olduğunu bu durumun çakralara sıçradığını daha sonra organlara bulaştığını ve en son fiziksel bedene sıçradığında kişinin en zayıf noktasında ciddi bir rahatsızlık olarak ortaya çıkabildiğini belirtti. Enerjilerin duygu ve düşüncelere çalıştıklarını dile getiren Leyla Bilen; evde kişileri üzen inciten eşyaların saklanmaması gerektiğini bunların çekmeceye konulup göze çarptığı zaman kötü anıların ortaya çıktığını ve içimizi acıtabildiğini söyledi. Dolayısıyla, kötü anılarla dolu eşyaları hayatımızdan çıkarmamız gerektiğini aktaran Bilen, eğer kötü hatıraları hayatımızdan çıkarırsak onların yerine daha olumlu pozitif enerjinin bizi saracağını dile getirdi.

 

 

Ziyaretçilerin kendi potansiyellerini nasıl açığa çıkarabileceklerini anlatan Bilen, çakralardan da bahsetti. Kalp çakrasının sevgiyi temsil ettiğini dile getirirken kişinin sevdiği bir kişi ile sorun yaşadığında etkileneceğini belirtti. Her insanın çakrasının kendi duygu ve düşüncelerine göre aktive olduğunu kişinin kendi çakrasını beslediğini ya da tıkadığını söyleyen yaşam koçu çakralarda kişinin kendi içindeki korkuyu kendisine çektiğini de sözlerine ekledi.

 

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, ilgiyle takip edilen Agora Sohbetleri’nde Mart ayı içerisinde de birbirinden önemli konulara ve değerli konuklara yer vereceklerini söyledi. Noyan; modadan, lezzete, sağlıktan spora çocuk psikolojisinden, aile ilişkilerine kadar birçok konuya değinilen Agora Sohbetlerinin her Cuma saat 16.00’da ücretsiz olarak devam edeceğini belirtti.

 

 

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder