Agora, Yüksek Sadakat`ı ağırlayacak
 

Yılbaşı coşkusunu %70’ varan sezon indirimleri, müthiş kampanyalar ve birbirinden güzel etkinlikler ile artıracak olan Agora Alışveriş Merkezi 2017’nin son haftasında sevilen grup Yüksek Sadakat’i ağırlayacak.

 

 

Yılbaşı etkinlikleri kapsamında son zamanların en çok dinlenen Rock Grubu Yüksek Sadakat, Agora’da hayranlarıyla buluşacak. Yüksek Sadakat Grubunun Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer, Haydi Gel İçelim, Kafile gibi birbirinden güzel şarkılarından oluşan konseri 23 Aralık saat 19.00’da ücretsiz olarak gerçekleşecektir.

Canlı performansları ile İlk olarak 1997 yılında Filinta adıyla kurulan grup, 2004 yılında ise Yüksek Sadakat olarak ismini değiştirdi. Grubun temelleri şarkı yazarı ve bas gitarist Kutlu Özmakinacı tarafından atıldı. Grubun ilk vokalisti Cemil Demirbakan oldu. Fakat ilk albümün ardından Cemil Demirbakan`ın gruptan ayrılmasıyla vokalist olarak yerine Kenan Vural geçti. Grubun 2. ve 3. albümünün ardından grup, Eylül 2012`de Kenan Vural`la da yollarını ayırdı. 2017 yılında 10.yıl sebebiyle akustik bir albüm çıkacak olan grubun, açıklamasına göre bu albüme eski solistler Selçuk Sami Cingi ve Cemil Demirbakan`ın yanı sıra Alpay Şalt da davuluyla eşlik edecektir. Son kadro olarak, vokalde Kenan Vural, gitarda Serkan Özgen, bas gitarda Kutlu Özmakinacı, tuşlu çalgılarda Uğur Onatkut ve davulda Sefa Deniz Alemdar bulunmaktadır.

 

 

Moda ve Alışveriş Festivali Dopdolu Geçecek!

Moda ve Alışveriş Festivali kapsamında 22 Aralık Cuma günü ‘’Defile18’’ Agora Alışveriş Merkezi A Blok Etkinlik Alanında moda severler ile buluşacak. Defilede ilk olarak İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Jörn Fröchlich’in yönlendirilmeleriyle 2. Sınıf öğrencilerinin tasarladığı 2017 sonbahar/ kış “Gömlek Koleksiyonu” yer alacak. Sonrasında ise 3. Sınıflar tarafından yürütülen “Kavramsal Yapısöküm” tasarımları Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak. Defile sonunda ise 4. Sınıf öğrencilerinin mezuniyet projeleri olarak sergileyecekleri “Yeni Romantizm” koleksiyonu Agora Alışveriş Merkezi’nde olacak. Jörn Fröchlich, Başak Gürsoy, Elvan Özkavruk yönetiminde hazırlanan genç tasarımcılar modaya yön verecek.

22,23,24 Aralık tarihlerinde Agora Alışveriş Merkezi’nde mağazaların %70’e varan indirimleri ve avantajlı yılbaşı kampanyalarının yanı sıra çok özel etkinlikler ziyaretçileri bekliyor olacak.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder