Agora ziyaretçileri Aydilge ile coşacak
 

Agora Alışveriş Merkezi’nin mini konser ve imza günü organizasyonlarının Ekim ayı konuğu; pop rock müziğin sevilen ismi Aydilge olacak. 15 Ekim Pazar günü saat 18.00’da düzenlenecek olan etkinlikte müzik severler, unutulmaz anlar yaşayacak.

 

 

 

Yazdığı yazılar, müzikleri ve kendine has tarzı ile dikkat çeken Aydilge, Kiralık Aşk ve Kiraz Mevsimi dizi müzikleri ile popülerliğini zirveye taşıdı. Ünlü şarkıcı, yaz aylarının hit single’ı “Yo Yo Yo” klip çalışması ile dillerden düşmedi.

Sevilen pop rock sanatçısı Aydilge ” Mini Konser ve İmza Günü” ile 15 Ekim Pazar günü saat 18.00’da Agora Alışveriş Merkezi -1. Kat etkinlik alanında sevenleri ile buluşacak. Popüler sanatçı, sevilen şarkılarını seslendirip hayranları ile keyifli zaman geçirecek. Mini konserin ardından düzenlenecek olan imza gününde ünlü şarkıcının imzalı kartları sevenlerine hediye edilecek. Bol bol hatıra fotoğraflarının çekileceği etkinlikte müzik severler muhteşem bir gün geçirecekler. Hareketli parçaları ve dizi müzikleri ile listelerin ilk sıralarında yer alan ünlü şarkıcı, sevilen parçalarını Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri için seslendirecek.

Geçtiğimiz aylarda; Emre Kaya, Merve Özbey, Buray, Atiye, Gökhan Keser, Ece Seçkin, Eda Taşpınar, Sinan Akçıl, Cem Belevi, Resul Dindar, İlyas Yalçıntaş, Eda Taşpınar, Deniz Akkaya&Erkan Uluç, Danilo Zanna, Manuel Reina, Sema Şimşek, Carlos Martin, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Ebru Öztürk, Merve Büyüksaraç, Filiz Özkol, Murat Cemcir, Ahmet Kural, Derya Uluğ, Yüksek Sadakat Grubu, Sefa Doğanay, Tuğba Yurt gibi birçok ünlü isimleri ağırlayan Agora Alışveriş Merkezi; 15 Ekim Pazar Günü “Aydilge Mini Konser ve İmza Günü” ile ziyaretçilerinin yüzünü güldürecek.

 

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder