Akasya Sohbetleri`nin konuğu Ayşe Arman
 

Yaptığı röportajlar, attığı adımlarla her zaman kadınlara cesaret veren ve alanında öncü bir kadın gazeteci olan Ayşe Arman, Akasya Sohbetleri’nin konuğu olacak. Ayşe Arman 1 Mart Çarşamba günü Akasya’daki söyleşisinde cesur ve başarılı kadınlar üzerine bir sohbet gerçekleştirecek.

 

 

Ağırladığı konuklar ve birbirinden zengin konu başlıklarıyla Akasya Sohbetleri ziyaretçilerine dolu bir program sunmaya devam ediyor. Akasya Sohbetleri’nin bu seferki konuğu, yaptığı röportajlar ve dikkat çektiği konularla alanında öncü bir gazeteci olan Ayşe Arman. Başarılı gazeteci, bu sefer Dünya Kadınlar Günü öncesinde “Cesur ve Başarılı Kadınlar” konusunu irdeleyecek.

 

Hem gündeme getirdiği konular hem de kişisel özellikleriyle her zaman “cesur” bir kadın olarak gösterilen Ayşe Arman, “Ben eğer cesaret göstermeseydim, şu anda bulunduğum yerde olamazdım. Kendimi keşfedemez, hayallerimi gerçekleştiremezdim” diyor. Öyle anlaşılıyor ki Ayşe Arman için cesaret sadece bir kahramanlık duygusu değil, aynı zamanda insanın kendini keşfetmesi, hayallerini gerçekleştirmesi için önemli bir araç. Ayşe Arman’ın cesur ve başarılı kadınlarla ilgili neler söyleyeceğini merak ediyorsanız, 1 Mart Çarşamba günü saat 15.00’te Akasya AVM`deki söyleşiyi kaçırmayın.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder