Anka Mall yeni yıla nostalji ile girdi
 

Şarkılarıyla 70`li yıllara damga vuran Bilgen Bengü, Ercan Turgut, Ersan Erdura ve Sevda Karaca, Baha Boduroğlu Orkestrası eşliğinde Ankara Anka Mall`da muhteşem bir konser verdi.

 

 

Yeni jenerasyonun izlerinden gittiği ustalar yeni yıl konseri için Banun Noyan Event organizasyonuyla bir araya geldi. Türkiye`de bir döneme adını yazdıran ve klasikleşen eserlere imza atan sanatçılar, canlı performanslarıyla dinleyicilere nostalji yaşattı. Best of 70`S konserinde, kimi neşeli kimi duygusal şarkılarıyla 30 yaş üzeri izleyenleri geçmişe götürürken, gençlerin şarkıları hep bir ağızdan söylemeleri herkesi şaşırttı.

Yeni yıl mesajı veren usta isimler: “Yaşıyorken bizleri izlemek istemeniz bize en iyi moral. Biz sahnede ölmek isteyen bir yaş grubuyuz. Müzik bizim hayat enerjimiz, nefesimiz. Burada 2 saat performans yaptık ama heyecanımız dinmedi. Bu enerjiyle en 4 saat daha sevenlerimizle birlikte olmak isterdik.” sözleriyle duygusal dakikalar yaşadılar.

Anka Mall yönetimine, izleyenlerden teşekkür yağdı. Konser finalinde Ankamall müdürü Tahir Yılmaz ve yönetim ekibi usta sanatçılara çiçeklerle teşekkürlerini sundu. Yılmaz, “Neden 70`ler” diye soran basın mensuplarına: “AVM yönetimi olarak müziğin ustalarına saygımız sonsuz. Onları sahnemizde görmek bizim için onur. . Kaliteli müziğe 10 Ocak itibariyle 90`ların en kıymetli isimlerini davet ederek devam edecek ve misafirlerimizle buluşturacağız.” cevabını verdi.

Orkestrasıyla sahneye çıkan Baha Boduroğlu: “Sahnede süper güçlerle doluyoruz.” dedi.

Duygusal dakikalar yaşayan Sevda Karaca: “Gençler bizim şarkımıza eşlik eşlik ettikçe, gözlerim doluyor, heyecandan boğazım kitleniyor" derken Ercan Turgut, "Sahneye çıkınca inmek istemiyorum.” diye konuştu.

Delisin şarkısı dillere pelesenk olan Bilgen Bengü, “Yıllarca size `Delisin` diye bağırdım, sizlerse beni hep alkışladınız.” deyince alkış yağmuruna tutuldu.

Ersan Erdura ise: “Ben sahnede hala 20 yaşındayım, içimdeki çocuk büyümedi, büyümeyecek. Beni böyle hatırlayın.” dedi.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder