Anneler ve çocuklar İzmir Park’ta eğlendi
 

İzmir Park Alışveriş Merkezi’nde “Anneler Günü” kapsamında yapılan etkinlikler büyük ilgi gördü. Cumartesi günü gerçekleşen “Canım Annem Fotoğraf Çerçevesi Yapım Atölyesi”ne katılan Çocuk Kulübü üyeleri kendi elleriyle anneleri için özel bir hediye hazırladılar.

 

 

 

Etkinliğe katılan minikler hem eğlenceli zaman geçirdiler, hem de anneleri ile geçirdikleri zamanları ölümsüzleştirecek değerli bir hediye yapma şansı yakaladılar.

Pazar günü ise çocuklar bu kez anneleri ile eğlenceli bir yarışmaya katıldılar. Mustafa Karslıoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen “Annemi En İyi Ben Bilirim” yarışması kahkaha dolu anlara sahne oldu. Anneleri hakkında sorulan ilginç sorulara cevap vermeye çalışan her yaştan çocuk kıyasıya mücadele ettiler. Tüm katılımcılara küçük ev aletlerinden, ev tekstili ürünlerine uzanan çeşitli hediyelerin dağıtıldığı yarışmada anneler, çocuklarıyla birlikte unutulmaz bir “Anneler Günü” geçirdiler. Gün boyu 20 anne ve çocuğun yarıştığı etkinlikte çok eğlendiklerini belirten katılımcılar, bu güzel anı için İzmir Park yetkililerine teşekkür ettiler.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder