Antares Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı
 

Alışverişin ve yaşamın parlayan yıldızı Antares, 29 Ekim kutlamaları oldukça renkli geçti.

 

 

Antares’te Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen bando etkinliği, marşlar ve gün içinde süren etkinliklerle Ankaralılara keyifli bir gün yaşattı. Orta alanda, minik ziyaretçilerimiz için yapılan Türk bayrağı motifli taş boyama etkinliği çocukları hem eğlendirdi hem de günün anlam ve önemini hatırlatan kendi yaptıkları birer hatıra bıraktı.

D&R ve Antares ile ortaklaşa düzenlenen Caner Yaman imza günü saat 15.00’te D&R da yapıldı. Caner Yaman sevenleriyle Antares’te imza gününde buluştu, bütün okurlarıyla ayrı ayrı sohbet edip fotoğraf çektiren yazar hayranların yoğun ilgisi karşısında duygusal anlar yaşadı. sohbet edip fotoğraf İmza gününün sonunda “Ankara da olmaktan çok mutluyum uzun yıllar burada kalmıştım. Yüreğimi bırakarak ayrılıyorum” sözleriyle ayrıldı.

Cumhuriyet Bandosu Bayrak dağıtımı ile orta alanda ziyaretçilerle buluştu, bayram havası tüm Alışveriş merkezine yayıldı. Alışveriş merkezi Bayrak dağıtımıyla kırmızı ve beyaza boyandı. Coşkulu kalabalığın eşlik ettiği bando alışveriş merkezinin tüm noktalarına marşları taşıdı.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder