Atatürk fotoğrafları sergisi Agora`da
 

Agora Alışveriş Merkezi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 79. Yılında saygı ve minnetle anacak. Atatürkçü Düşünce Derneği Sakarya Şubesi`nin birbirinden değerli Atatürk fotoğrafları, 10-23 Kasım tarihleri arasında Agora`da sergilenecek.

 

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Anısına Düzenlenecek Olan Sergi, Ziyaretçilerini Bekliyor!

Agora Alışveriş Merkezi, 10 Kasım 1938 günü, saat 9’u 5 geçe yaşamını yitiren Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk anısına Atatürk fotoğrafları sergisi düzenleyecek. 10 Kasım Atatürk’ü anma günü ve Atatürk haftası dolayısıyla gerçekleşecek olan sergide, Ulu Önder’in siyasi ve askeri kimliğinden, halkın içindeki duruşu, çocuklara olan yaklaşımı ve gündelik yaşamına kadar yaklaşık 30’a yakın fotoğraf yer alacak.

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Saygı ve Minnetle Hatırlanacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti üzerindeki etkilerini çeşitli dönemlere ait fotoğraflarla ziyaretçilere sunacak olan Agora Alışveriş Merkezi, bu anlamlı hafta vesilesiyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve şükranla yâd etmektedir.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder