ATG, Atatürk`ün Ankara`ya gelişini kutluyor
 

JLL tarafından yönetilen ve içinden tren geçen alışveriş merkezi ATG AVM, Atatürk’ün Ankara’ya Gelişi’nin 98. Yılı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Kutlamalar kapsamında Seymen gösterilerinin yanı sıra TCDD THM Korosu’nun eşsiz performansı da yer alıyor.

 

 

Celal Bayar Bulvarı’nda, Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı içerisinde, bulunan ve modern mimarisiyle dikkat çeken ATG AVM, şehrin merkezindeki konumu ve kolay ulaşımıyla; alışverişten, modaya, giyimden, market alışverişine, seçkin kahve dükkanlarından, lezzet duraklarına kadar çok sayıda mağaza ve restoranıyla hizmet veriyor.

 

Ankara’nın kalbinde yer alan ATG AVM, 27 – 30 Aralık tarihleri arasında kutlanacak olan Atatürk’ün Ankara’ya Gelişi’nin 97. Yılı şerefine, Seymen Gösterisi ve TCDD THM Koro Dinletisi düzenleniyor.

27 Aralık Çarşamba Günü saat 15.30’da düzenlenecek olan etkinlikte, Ulu Önder’in anısına Seymenler unutulmaz bir gösteri sergilerken, Atatürk’ün Ankara’ya Gelişi, ziyaretçilerin de katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlanmaya hazırlanıyor. Ankara ve Ankaralılar için tarihi öneme sahip bu günü tek bir etkinlikle sınırlamayan ATG AVM, 30 Aralık Cumartesi Günü saat 15.30’da yine Atatürk’ün Ankara’ya Gelişi şerefine gerçekleştirilecek olan TCDD THM Koro’su Konseri’ne de ev sahipliği yapıyor. Bu özel ve anlamlı günü tüm coşkusuyla kutlamak ve Ulu Önder Atatürk’ü anmak için ATG AVM, tüm Ankaralılar’ı ATG’ye davet ediyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder