Bayram hediyeniz Podium`dan
 

Ankara Podium Alışveriş Merkezi, ramazan ayı boyunca ziyaretçilerine sunduğu keyifli etkinliklerin ardından bayramı da avantajlı fırsatlarla karşılıyor.

 

 

JLL tarafından yönetilen Ankara Podium Alışveriş Merkezi’nde Ramazan Bayramı’na özel gerçekleştirilecek kampanyada 19-23 Haziran tarihleri arasında gün içinde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlere 25 TL değerinde hediye çeki verilecek.

Ziyaretçiler, bu hediye çeklerini kullanarak dünyaca ünlü birçok moda, giyim ve aksesuar markasına ev sahipliği yapan Ankara Podium Alışveriş Merkezi’nde daha az bütçeyle daha fazla alışveriş yapma imkânı bulacaklar.

Kampanyadan yararlanabilmesi için Podium Kart sahibi olması gereken katılımcılar, gün içinde yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişleri karşılığında 25 TL değerindeki hediye çeklerini danışma bankosundan alabilecekler.

Kazanılan hediye çekleri, 27 Haziran’a kadar kampanyaya katılan tüm mağazalarda kullanılabilecek.

Ankara Podium Alışveriş Merkezi, geniş marka çeşitliliği, sayısız etkinlik ve fırsatları ile tüm Ankaralıları Ramazan Bayramı’nda da alışverişin merkezine davet ediyor.

Eğlence ve alışverişin buluşma noktası Ankara Podium Alışveriş Merkezi, 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 180 mağazası ile hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine ulusal ve uluslararası öncü markaları aynı çatı altında buluşturuyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder