Bella Maison ilk mağazasını Hilltown AVM`de açıyor
 

13 milyar dolarlık ekonomik hacme sahip ev tekstili sektörüne yeni bir marka daha katılıyor: Bella Maison. Cezayir’in en büyük mutfak ve yatak odası üreticisi olan Türk yatırımcı Tan Ailesi, 2 yıllık Ar-Ge çalışmalarından sonra Türkiye’de ev tekstili sektöründe perakende mağazalarıyla yer alacak. İlki 27 Ekim Cuma günü Küçükyalı Hilltown AVM’de açılacak olan Bella Maison mağazasında, ev tekstilinden ev giyimine, ev dekorasyonuna kadar eve dair her şeyi bulabilmek mümkün.

 

 

 

Gerek cadde mağazacılığında gerekse AVM’lerde yoğun rekabetin yaşandığı ev tekstili pazarına yepyeni bir marka daha giriş yapıyor. Cezayir’in en büyük mutfak ve yatak odası üreticisi olan Türk yatırımcı Tan Ailesi, 17 yıl aradan sonra Türkiye ev tekstili pazarına Bella Maison markasıyla giriş yapma kararı verdi. 2 yıldır Ar-Ge çalışmaları süren markanın ilk mağazası ise Rönesans Gayrimenkul’ün Türkiye’nin en kıymetli alışveriş merkezlerinden biri olan Küçükyalı’daki Hilltown AVM projesinde olacak. Müşterilerine eve dair sonsuz bir konsept ayrıcalığı sunacak ve 27 Ekim Cuma günü kapılarını açacak olan Bella Maison markası için Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan: “Ev tekstili sektöründe Bella Maison markamızla perakende mağazacılığında büyüyeceğiz. İlk mağazamızı 27 Ekim Cuma günü Hilltown AVM’nin içerisinde açıyoruz. Önümüzdeki günlerde ikinci mağazamızı da Avrupa yakasında açıp, yıl sonuna kadar Avrupa yakasında bir mağaza daha açarak yılı 3 mağaza ile kapatmayı hedefliyoruz. 130 ila 250 metrekare arasında değişen mağazalarımızda, müşterilerimize sonsuz bir konsept ayrıcalığı sunacağız. Ev tekstilinden ev giyimine, ev dekorasyonu ürünlerine kadar müşterilerimiz, alacakları her bir ürünü, başka bir ürünle çok rahat kombin edebilecekler. İsterlerse mağaza görevlilerimizden de destek alarak evleri için en güzel kombinleri yapabilecekler.” açıklamalarında bulunuyor.

 

Evde yaşam keyfi başlıyor!

“Evde Yaşam Keyfi” sloganıyla hayata geçen Bella Maison’da ürün grupları; ev tekstili, ev giyimi, ev dekorasyonu ve kozmetik ana başlıkları altında toplanıyor. “Ev tekstili birçok markada genelde birkaç ürünle temsil ediliyor. Bizim ise asıl ön plana çıktığımız ve mağazamızın merkezine koyduğumuz konu, ev tekstili. Bu konuda da oldukça iddialıyız.” diyen Tan, ev grubu için tasarlanan giysiler konusunda da ön plana çıktıklarını belirterek sözlerine şöyle devam ediyor: “Ev kıyafetlerimiz de eve ait bir aksesuar ve ev giyiminde ne yazık ki markalar müşterilerine bir seçki sunmuyorlar. Biz sektördeki bu boşluğu kapatacağız.” Bella Maison, 2018 yılı içerisinde 8 yeni daha mağaza açacak.

EDİTÖRE NOT 2000 kriziyle birlikte Cezayir’de yatırım yapma kararı alan Tan Ailesi, 17 yıl aradan sonra Türkiye’ye Bella Maison markasıyla geri dönüyor. Tan Ailesi’nin Cezayir’deki yatırımları şu şekildedir: Sarl Cocon ve Coccinelle. Sarl Cocon, mobilya üretiminde kullanılan hammadde tedariğini sağlayan Cezayir’in en büyük toptancı firmasıdır. Coccinelle ise mutfak ve yatak odası imalatı ile ülkenin en prestijli mutfaklarını ve yatak odalarını üretmektedir. 27 Ekim Cuma günü Hilltown’da ilk mağazası açılacak olan Bella Maison markasının Yönetim Kurulu Başkanlığını ise Muhammed Tan üstlenmektedir.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder