Bir oyuncak bir tebessüm
 

 

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Agora Alışveriş Merkezi, ihtiyacı olan çocuklar için hazırladığı “Bir Oyuncak Bir Tebessüm Kampanyası” bugün (1 Kasım) başladı.

 

 

Çocukların kişisel gelişimine yardımcı olan, hayal güçleri ve yaratıcılıklarını geliştiren, bazen bir ülkenin kahramanı bazen de ormanın içindeki bir maceraperest yapan oyuncaklar, Agora Alışveriş Merkezi’nde ihtiyaç sahibi çocuklar için toplanacak. Bugün “Bir Oyuncak Bir Tebessüm” sloganıyla başlayan ve 18 Aralık gününe kadar devam edecek olan kampanya kapsamında elde edilecek oyuncaklar yeni sahipleri ile buluşacak. “Gülümsemeyen Çocuk Kalmasın” düşüncesiyle yola çıkılan proje ile gelişim çağındaki çocukların dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma duygularının da güçlendirilmesi hedefleniyor.

Açıldığı günden bu yana birçok derneğe ve vakfa destek veren Agora Alışveriş Merkezi; sosyal sorumluluk projelerine İzmirlileri de dahil ederek Oyuncak Toplama Kampanyası’nı 1 Kasım’da başlatıyor. Kullanılır durumdaki ya da ziyaretçilerin getireceği yeni oyuncaklar yeniyıl’da sahiplerini sevindirecek. Yardımsever İzmirlilerin kumbaraya atacağı oyuncaklar yılbaşı öncesinde miniklere teslim edilecek.

1 Kasım Çarşamba gününden itibaren projeye destek olmak isteyen ziyaretçiler, Agora Alışveriş Merkezi danışma noktası yanında bulunan oyuncak kumbarasına kullanılır durumdaki oyuncaklarını bırakarak çocukların gülümsemesine katkıda bulunabilir.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder