Bizans Oyunları AVM `leri Gezecek

Bizans Oyunları AVM `leri Gezecek

Son zamanların merakla beklenen filmi Bizan Oyunları 15 Ocak `ta yani bugün vizyona girdi. Ve şimdi de özel gösterimler için sinema salonlarını gezmeye hazırlanıyor. İlk özel gösterim 16 Ocak Cumartesi günü Knet Meydanı AVM Avşar Sinemaları` nda saat 19:30 `da.

 

 

Kent Meydanı AVM 16 Ocak Cumartesi akşamı Avşar Sinemaları`nda merakla beklenen filme ev sahipliği yapacak. Yönetmen Gani Müjde ve oyuncular Tuvana Türkay, Gürkan Uygun ve Oğuzhan Uğur özel gösterimde Bursalılarla bir araya gelecek. Filmin gösterimi öncesi Müjde ve Türkay seyircilerle kısa bir sohbet gerçekleştirecek. Film gösterimi ise saat 19.30`da başlayacak. 

Yapımcılığını Avşar Film ve TükenmezKalem Film`in üstlendiği filmde Tolgahan Sayışman yakışıklı Bizans Prensi ‘Adonis’i, Murat Dalkılıç Bizans Kralı’nın sinsi kardeşi ‘Muhteris’i, Gonca Vuslateri kibirli ve kavgacı Bizans Kraliçesi ‘Klitorya’yı, Gürkan Uygun aile reisi Maya Beyi ‘Gazi Magosa’yı, Tuvana Türkay ise onun gözü pek ve güzeller güzeli kızı ‘Ayçörek’i ise canlandıracak. Filmin en komik karakterlerinden biri olan ‘Vurkaçoğlu’na ise Ünal Yeter hayat verecek. Bizanslılar ve Mayalar arasında yaşanan çekişmeyi mizah dolu bir dille beyazperdeye taşıyan Bizans Oyunları`nın gladyatör ve savaşçıları arasında 2014’te Survivor’a katılan ve bir anda tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Akın Saatçi de yer alıyor. 

 

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder