Bodrum Tanıtım Tırı`nın ilk durağı Forum Aydın
 

Şehrin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Bodrum’u daha iyi tanıtmak amacıyla yola çıkan Bodrum Tanıtım Tırı`na ev sahipliği yapıyor. Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediyesi’nin öncülüğünde oluşturulan Bodrum Tanıtım Tırı, Forum Aydın`da ziyaretçilerini bekliyor.

 

 

Forum Aydın, eğlenceli ve keyifli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. Bodrum’u daha iyi tanıtmak amacıyla “Bodrum Sizi Çağırıyor” sloganıyla yola çıkan Bodrum Tanıtım Tırı`nın ilk durağı Forum Aydın oldu.

Forum Aydın`ın otoparkına park eden ve mavi beyaz Bodrum evleriyle süslenen tanıtım tırının içinde Bodrum’un simgesi begonviller, Bodrum tabloları, üç boyutlu Bodrum tanıtım filmi, mandalina gazozu, kolonyası ve lokumu gibi Bodrum’un yerel tatları ve ürünlerinden oluşan tanıtım materyalleri bulunuyor.

 

Yaz sezonu öncesinde Türkiye genelindeki 29 ili gezecek olan tır, Aydın`dan sonra sırasıyla İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Antep, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli’ye uğrayacak.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder