Caner Yaman okurları ile buluşuyor
 

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi farklı etkinlikleri ve sevilen konukları ile Samsun’da fark yaratmaya devam ediyor. Ünlü yazarları, müzisyenleri ve sanatçıları ağırlayan Yeşilyurt Alışveriş Merkezi, 26 Kasım Pazar Günü saat 15.00’da, fast food katında Ünlü Yazar Caner Yaman’ı konuk edecek.

 

 

Sonrası Yok, Aşıktım Hatırlamıyorum, Unutamadım, Güzel Kaybettik’ isimli kitapların yazarı Caner Yaman 26 Kasım Pazar Günü Saat 15:00’da Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sevenleri ile buluşuyor. Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamlayan ve halen ODTÜ’de İngiliz Edebiyatı Doktora programında eğitimini sürdüren yazar 26 Kasım’da D&R imza günleri kapsamında Yeşilyurt AVM’de sevenleriyle buluşacak.

Son kitabı “Güzel Kaybettik” ile Satış listelerinde uzun süre zirvede kalan Caner Yaman’ın İrlanda ve İngiliz edebiyatından çevirileri bulunmaktadır. 2012 yılında Uluslararası Fotoğraf Federasyonu (FIAP) tarafından kendisine Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı (AFIAP) unvanı verilmiştir.

İlk kitabı Sonrası Yok (deneme/hikaye) 2014 yılında, ikinci kitabı “Aşıktım Hatırlamıyorum” (deneme/hikaye) 2015 yılında, “Unutamadım” (roman) 2016 yılında, son kitabı “Güzel Kaybettik” ise Ağustos 2017 yılında çıkmıştır ve en çok satanlar listelerinde yer almaktadır.

Ünlü Yazar Caner Yaman, 26 Kasım Pazar Günü saat 15:00’da Yeşilyurt Alışveriş Merkezi fast food katında sevilen kitaplarını sevenleri için imzalayacak ve hayranlarıyla bol bol fotoğraf çekilecek. Detaylı bilgi ve yapılan etkinliklere Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilrisiniz.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder