Cem Adrian, Trump Cadde’de sahneye çıktı
 

Çok renkli sesi ve müziğiyle geniş hayran kitlesine sahip olan besteci ve söz yazarı Cem Adrian, Trump Cadde’de sahneye çıktı. Çok yoğun ilgiyle karşılaşan Cem Adrian konserinde “Köy Okullarına Yardım Projesi”ne destek olmak amacıyla köy okulları için kitap topladı.

 

 

Türkiye’de alternatif rock ve akapella müziğin önemli isimlerinden olan Cem Adrian, Trump Cadde Konserleri kapsamında sahne aldı. Sevilen sanatçı, Alışveriş Merkezi’nin teras katında yer alan Trump Cadde`de yaklaşık 9 bin kişiye seslendi.

“Köy Okullarına Yardım Projesi”ne destek olmak amacıyla konserinden önce sosyal medya hesaplarından “Yardım projesine siz de destek olun” diyen Cem Adrian’ın konserinde 10 bine yakın kitap ve kırtasiye malzemesi toplandı. Eski ve yeni albümlerinden şarkılar seslendirdiği konserinde Cem Adrian, kendisini izlemeye gelenlerin yanlarında getirdiklerikitapları ve kırtasiye malzemelerinien kısa sürede köy okullarına ulaştıracağının sözünü verdi.

Konser repertuarında türkülere ve eski film müziklerine de yer veren Cem Adrian, tüm şarkıları Trump Cadde’yi dolduran 9 bin kişiden oluşan dev bir koroyla birlikte seslendirdi. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Cem Adrian kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder