Çiçekten Çanta Atölyesi , İzmir Park`ta
 

İzmir Park Alışveriş Merkezi, Mart ayında hem Kadın Kulübü hem de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri ile mutlu alışverişin kapılarını açıyor.

 

 

Konak-Eşrefpaşa’da yer alan İzmir’in ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, 7 ve 8 Mart günlerinde kadın ziyaretçilerini Çiçekten Çanta Atölyesi’nde buluşturacak. 20 kişilik kontenjanlarla gerçekleşecek etkinliğe kayıtlar, danışma biriminden ücretsiz olarak yapılacak Dünya Kadınlar Günü kapsamında özel bir sergiye de ev sahipliği yapacak olan İzmir Park, Bilter Anı’nın “Kadın Portreleri” sergisini ziyaretçileri ile buluşturacak. 25’den fazla yağlı boya eserin sergileneceği sergi 16 Mart gününe kadar Galeri İzmir Park’ta sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

İzmir Park Alışveriş Merkezi’nin büyük ilgi gören Kadın Kulübü etkinlikleri de Mart ayında devam edecek. 14 Mart’tan itibaren her Salı ve Çarşamba günleri gerçekleşecek “Ahşap Boyama Atölyesi”nde el becerilerini geliştirecek olan kadınlar, Arzu Şimşek eğitmenliğinde gerçekleşecek çalışmada hem ahşap boyama tekniğinin püf noktalarını öğrenecek hem de yeni bir hobi kazanma şansı yakalayacak.

 

 

Perşembe günleri bilgilendirici seminerleri ile ziyaretçilerine yeni ufuklar açmayı hedefleyen İzmir Park, 9 Mart’ta İzmir Alzheimer Derneği Başkanı Doç. Dr. Nil Tekin’i ağırlayacak. Çağımızın en büyük hastalıklarından biri olan Alzheimer hakkında bilgi verecek olan Tekin, katılımcıların merak ettiği soruları da yanıtlayacak. 16 Mart’ta İletişim Uzmanı Sinem Donancı, “Enerjimizi Çalan İnsanlardan Nasıl Kurtuluruz?” sorusunun yanıtını verirken 23 Mart’ta Psikolog Pınar Ersöz Tezer ve Gizem Hünerli, “Panik Atakla Baş Etmenin Yolları”nı anlatacaklar. İzmir Park Kadın Kulübü seminerlerinin bu ayki programı Beslenme Danışmanı İsmehan Öztürk’ün 30 Mart’ta gerçekleşecek “Neden Kilo Veremiyoruz?” semineri ile sona erecek.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder