Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümü Agora’da coşku ile kutlandı
 

Kurtuluş Savaşı`nda kadını, erkeği, çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakârlıklarla elde edilen Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yıldönümü Agora’da coşku ile kutlandı.

 

 

 

29 Ekim Pazar Günü saat 14.30’da başlayan Tan Sağtürk Akademi öğrencilerinin gerçekleştirdiği Street Jazz Dans Gösterileri Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri tarafından büyük beğeni topladı. 29 Ekim’e özel kıyafetleri ile dikkat çeken öğrenciler muhteşem dans gösterisi ile izleyenleri büyüledi. Çocukların bedensel, zihinsel ve sosyal gelişime katkı sağlamayı hedefleyen, ülkemizi yurtiçinde ve dışında temsil eden Tan Sağtürk tarafından kurulan ‘Tan Sağtürk Akademi’nin başarılı öğrencileri, Agora ziyaretçilerine bu anlamlı günde görsel bir şölen sundu.

 

29 Ekim’de Çocuklar Agora Avm’de Keyifli Saatler Geçirdi!

Çocuklara özel yaratıcı ve eğitici etkinliklere ev sahipliği yapan Agora Alışveriş Merkezi, çocukların kişisel gelişimini hedefleyen atölyeler ile tüm çocuklara keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Agora Çocuk Kulübü’nde, 29 Ekim’de saat 14:00/15:30 arası yaşasın Cumhuriyet temalı “Kalpli Türk Bayrağı Yapımı” gerçekleşti, eğitmenler atölye sonrasında minik ziyaretçilere kendi yaptıkları Türk Bayrak’larını hediye etti.

Gerçekleştirilen etkinlikler ile birlikte, Agora Alışveriş Merkezi çalışanları Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanın bütünlüğü bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit & gazilerimizi rahmet ve saygıyla andılar.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder