Dedemin Fişi Film Gala Gösterisi Çarşı `da Yapıldı

aDedemin Fişi Film Gala Gösterisi Çarşı `da Yapıldı

Dedemin Fişi filminin özel gösterimi yine çok özel bir mekanda özel davetliler eşliğinde dün gece apıldı. Film Beşiktaş Çarşı `da bulunan BKM Sahnesinde özel gösterimini yaparken Beşiktaş Çarşı boydan boya kırmızı halı ile döşendi. Ayrıca Çarşı`nın tüm girişleri özel ışıklandırmalarla dekor edildi. 


Dedemin Fişi filminin gala gecesine ünlü akını yaşandı. Ancak ünlülerin yanı sıra özellikle "Güldür Güldür" programının hayranları da yoğun ilgi gösterdi. Film ekibinde bulunan tüm oyuncular ve yakın çevresi yanı sıra Türk sinemasının önde gelen oyuncuları ve ünlü isimler galada yerlerini aldılar. Beşiktaş BKM Tiyatrosu`nda gerçekleşen gösterim sonunda film izleyenlerden tam not aldı. 


Film Malatyalı Çirşi ailesinin öyküsünü anlatıyor. Çirşi ailesinin miras meselesini eğlenceli bir mizah ile ele alan film bugün gösterime girdi ve ilk gün oldukça yoğun ilgi gördü. Ancak asıl yoğunluğun hafta sonu seanslarında yaşanması bekleniyor. 

Oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Uğur Bilgin, Ali Sunal, Özgün Aydın, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özlem Tokaslan, Zeynep Kankonde, Kıvanç Baran Arslan ve Aysen Gruda’nın rol aldığı “Dedemin Fişi” Türkiye`de ki tüm salonlarda izleyici ile buluşuyor. 

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder