DeFacto Cumhuriyet Bayramı’nı İzmirli annelerle kutladı
 

DeFacto, yüzde yüz organik pamuktan üretilen kumaşlarla hazırlanan bebek ürünleri koleksiyonunu İzmirli annelerin beğenisine sundu. DeFacto organik bebek ürünleri koleksiyonu, Point Bornova AVM’de yer alan DeFacto mağazasında gerçekleştirilen etkinlikte, ilham veren anne Zeynep Aydoğan ve hamile eğitim uzmanı Ayşe Öner’in katıldığı özel bir sohbetle annelere tanıtıldı. Etkinlikte Cumhuriyet Bayramı’ da coşkuyla kutlandı.

 

 

Birbirinden şık tasarımlarıyla her zevke ve yaş grubuna uygun koleksiyonlar hazırlayan DeFacto, yüzde yüz organik pamuktan üretilen kumaşlarla hazırlanan organik bebek koleksiyonunu İzmirli annelere ve anne adaylarına tanıttı. DeFacto’nun, Point Bornova AVM mağazasında düzenlendiği etkinliğe katılan ilham veren anne Zeynep Aydoğan ve hamile eğitim uzmanı Ayşe Öner, annelerin sorularını yanıtladı.

Ayşe Öner, İzmirli annelere yeni doğan bakımı, gaz masajı, bebek egzersizi, emzirme ve bebek çocuk ilkyardımı konularında bilgi verdi. Organik bebek ürünlerinin önemini anlatan Öner, anneler ve anne adaylarının bebeklerinin gelişimi için merak ettiği soruları da yanıtladı.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, Cumhuriyet Bayramı’ da coşkuyla kutlandı. Etkinlik İzmir Marşı’yla sonlandırılırken tüm katılımcılar Türk bayraklarıyla marşa eşlik etti.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder