Dinçer Güner`den bomba açıklamalar
 

Gelenekselleşen Salı Sohbetleriyle ziyaretçilerine keyif bir alışveriş sunan Esenyurt City Center Alışveriş Merkezi, bu hafta ünlü astrolog Dinçer Güner`i ağırladı.

 

 

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte Dinçer Güner`e ilgi büyüktü. Özellikle hanımların büyük ilgi gösterdiği söyleşide tüm soruları yanıtlayan ünlü astrolog, geleceğe ışık tutacak açıklamalarda bulundu.

Dinçer Güner, 2018`e yaklaştığımız şu günlerde hayatımızı, ülkemizi, kısacası tüm geleceğimizi nelerin beklediğini tek tek anlattı.

Magazin dünyasının ünlü isimleriyle ilgili soruları da yanıtlayan Dinçer Güner, bir ziyaretçinin "Gülben Ergen zor günler geçiriyor, neler yaşayacak" sorusu üzerine, "Gülben Ergen başak burcu. Gülben`i kesseler acımaz açıkçası. Bu süreçten daha da güçlenerek çıkacak. 25 Aralık`tan sonra Gülben Ergen`in hayatı yeniden yükselişe geçecek. 2018 Kasım itibariyle yeniden tahtına oturacak" dedi.

Mutlu aile yaşamıyla dikkat çeken Demet Akalın ile ilgili ise "15 Mayıs`tan sonra hayatının en büyük devrimlerini yaşayacak. 2018 Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında evliliğiyle ilgili bir yol ayrımına gelebilir. İlişkiler ve evliliğinde çok dikkatli olması gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Hacı Sabancı ile 6 yıllık ilişkisini noktalayan ve annesi Arzu Sabancı`ya hakaret ettiği ortaya çıkan Özge Ulusoy ile ilgili de konuşan Dinçer Güner, "İlişkilerle ilgili krizlere sessiz kalması gerekiyor. Herhangi bir açıklama yapması, konuşması doğru değil. Özge Ulusoy konuşmaya başlarsa daha tehlikeli şeyler ortaya çıkabilir. Konuşmamasında fayda görüyorum. Nisan ayında da yeni bir ilişkiye başlayabilir" diye konuştu.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder