Dünya Yoga Günü Akmerkez`de
 

Dünyanın her yerinde 21 Haziran tarihinde kutlanan ‘Uluslararası Yoga Günü’, Adnan Çabuk Yoga Vakfı ve Hindistan Başkonsolosluğu işbirliği ile Üçgen Teras ev sahipliğinde Akmerkez’de kutlanacak.

 

 

Tüm dünyanın eş zamanlı olarak kutladığı ‘Uluslararası Yoga Günü’ 21 Haziran Çarşamba günü Akmerkez Üçgen Teras’ta çeşitli söyleşi ve aktivitelerle gerçekleşecek. Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan ve saat 15.00’da başlayacak olan etkinlikte, Hindistan Başkonsolosu Purnojyoti Mukherjee ve Yoga Vakfı Kurucusu Yogi Adnan Çabuk konuşma yapacak. Yoga yapanların yanı sıra hiç denememiş ve merak edenler için eşsiz bir fırsat olacak etkinlik gün boyu devam edecek.

Etkinlik kapsamında Meditatif rehberi Mert Güler ve Türkiye`de hizmet veren farklı yoga okulları da her seviyeye uygun yoga çalışmaları, nefes ve kişisel gelişim konularında söyleşi ve aktiviteler gerçekleştirecek.

Tüm aktivitelerin ücretsiz olduğu etkinlikte misafirler gün boyu yoga uygulamalarını deneyebilecek.

Program detayları: Yer: Akmerkez Üçgen Teras Tarih: 21 Haziran Çarşamba 15:00 Açılış (Müzik Dinletisi) 15:45 Büyükler İçin Çocuk Yogası (Siddashram Yoga Okulu) 16:15 “Zihinsel Detoks” (Yoga Darga) 16:30 “Aşk İle Gülümse” (Mert Güler Meditatif Rehber) 17:00 Hindistan Başkonsolosu ve Yoga Vakfı Kurucusu Yogi Adnan Çabuk`un Uluslararası Yoga Günü Konuşmaları 17:30 Yoga Akışı ( Pranayama / Asana / Yoga Nidra ) (Yoga Vakfı) 19:15 Meditasyon (Brahma Kumaris) 19:40 Canlı Müzik: Kirtan (Goranga Yoga) 20:30 Kapanış

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder