ECCO`nun 10. mağazası Viaport AVM`de açıldı
 

İskandinav sadeliğini teknoloji ve şıklıkla buluşturan ECCO, Türkiye’deki 10’uncu ve en büyük mağazasını Anadolu Yakası’nda bulunan Viaport Alışveriş Merkezi’nde açtı. Açılışa özel çok uygun fiyatlar sunan ECCO ayrıca yeni sezona özel %15 indirimle de yüzleri güldürüyor.

 

 

 

Danimarkalı dünyaca ünlü ayakkabı markası ECCO, İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Viaport Asia Outlet Shopping’de Türkiye’deki 9’uncu mağazasını açarak hızlı büyümesini sürdürüyor. 18 Ağustos tarihinde açılışı yapılan yeni mağazası ile ECCO, kadın, erkek ve sporcular için ürettiği üstün kaliteli ayakkabı ve deri ürünlerini tüketicileriyle buluşturacak. Türkiye’nin en büyük ECCO outlet mağazası olma özelliği taşıyan yeni mağaza, sunduğu fırsatlarla konfor ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin de yüzünü güldürecek.

Yeni mağazanın açılışına özel çok uygun fiyatlar sunan Danimarkalı ayakkabı devi, yeni sezona özel %15 indirim fırsatıyla da tüm deri severleri bekliyor. Müşterilerini, mağazalarındaki eğitimli marka elçileri ile ağırlayan ve onları, yaşam tarzlarına en uygun stili bulma konusunda yönlendiren ECCO, İskandinav sadeliğini teknoloji ve şıklıkla buluşturan bir marka olarak öne çıkıyor.

ECCO’nun yeni sezon ürünleri arasında, 80’li yıllarda sade hatları ve zamansız tarzı ile anında bir klasiğe dönüşen ve ECCO tarihinin en çok satan ayakkabısı olan SOFT 1 koleksiyonunun, 35 yıl sonra en esnek ve lüks ECCO derileri kullanılarak yeniden hayata döndürülen yeni versiyonu da bulunuyor. ECCO, yumuşacık deri üst kısımları, rahatça bükülebilen, tek bileşenli ayakkabı tabanı ile gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken bu çok yönlü modeliyle retro ruhunu yakalamanız için şimdi yeni mağazasında sizleri bekliyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder