Edis Podium`da
 

Son dönemlerin başarılı pop şarkıcısı Edis, Ankaralı hayranlarıyla Ankara Podium Alışveriş Merkezi’nde buluşuyor. Genç popçu en sevilen şarkılarını başkentli hayranları için Podium AVM’de seslendirecek.

 

 

Ankara Podium Alışveriş Merkezi, düzenlediği etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Müzik dünyasının sevilen ismi Edis’i konuk edecek olan Ankara Podium Alışveriş Merkezi, tüm Edis hayranlarını bu çok özel konsere bekliyor.

Müzik dünyasında son dönemlerin başarılı ismi Edis, Ankara Podium Alışveriş Merkezi bünyesinde çok özel bir konser vermeye hazırlanıyor. 14 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da sahne alacak olan Edis, sevenlerini Podium AVM’ye bekliyor. En son “Çok Çok” isimli tekli çalışmasına klip çeken ve büyük beğeni toplayan başarılı müzisyen Edis, en sevilen şarkılarını Ankaralı hayranları için Ankara Podium Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek olan çok özel konserinde seslendirecek.

14 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Podium AVM’de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Edis konserine tüm Başkentliler davetlidir.

Eğlence ve alışverişin buluşma noktası Ankara Podium Alışveriş Merkezi, 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 180 mağazası ile hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine ulusal ve uluslararası öncü markaları aynı çatı altında buluşturuyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder