Etler kadın kasaplar tarafından hazırlanıyor
 

Köfte ile birlikte birçok lezzeti mutfağında bulunduran Köfteci Yusuf, Pendorya AVM ziyaretçilerini köftenin has lezzeti ile tanıştıracak.

 

 

Markasının temelini 1996 yılında İznik’te minik dükkanıyla atan ve Türk mutfak kültürünü markasına yansıtan Köfteci Yusuf, 37’nci şubesini bu kez yoğun talep üzerine Pendorya AVM’de açtı.

Yusuf Akkaş, Pendorya AVM’deki şube açılışı için: “Pendik’te şube açmamız ile ilgili çok fazla talep aldık. Bu talepleri değerlendirdiğimizde kesinlikle burada yer almamız gerektiğine ve talebi oluşturan misafirlerimizle artık gecikmeden bir araya gelmemiz gerektiğine inandık. Doğru bir noktada yer almamız önemli. Misafirlerimizin kolaylıkla bizleri tercih edebilecekleri bir noktada olmamız gerektiğine inanıyorduk. Pendorya AVM kendi alanında başarısını kanıtlamış ve takdir görmüş bir AVM. Bölgesinde getirdiği markalar ve yaptığı aktivitelerle daima ilgi çekmesi bunun en güzel örneğidir. Tüm bunları değerlendirdiğimizde Pendorya AVM’de olmamız gerektiğine ikna olduk. Keyifle çalıştığımız ve misafirlerimize keyifle hizmet vereceğimiz bir noktadayız. Pendorya AVM yönetimine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Yatırım yapmaktan son derece mutluyuz. Pendik Pendorya şubemizde 200 kişilik dev bir aile kuruyoruz. Pendik’te bu anlamda istihdam sağlayabiliyor olmak bizim için her şeyden daha önemli bir mutluluk. Ailemizde yer almak isteyen tecrübeli veya tecrübesiz tüm adayları müracaatları için Pendorya AVM’de bekliyoruz.” dedi.

Pendorya AVM Müdürü Şehnaz Altuğ da görüşlerini şöyle aktardı: “Pendorya AVM’nin her geçen gün gelişmesi ve nüfus renginin de aynı oranda değişim göstermesi ihtiyaç ve taleplerin de bu yönde farklılaşmasını sağlıyor. Pendorya AVM olarak bu süreci en doğru şekilde takip ediyoruz. AVM yönetimi olarak müşterilerimizi yakın markajımıza alıp, isteklerini ve yorumlarını değerlendiriyoruz. Ticari başarılarını da yakından takip ettiğimiz Köfteci Yusuf’u bünyemize katmaktan mutluluk duyuyoruz. Buolumlu gelişmeden sevgili Köfteci Yusuf ekibinin, değerli müşterilerimizin ve Pendorya ailesinin memnun olacağına inanıyoruz.”

 

 

 

Köfteci Yusuf, lezzeti ile olduğu kadar ekonomik ve hızlı oluşuyla farkını hissettirmeye devam ederken, çalışanlarının yarısından fazlasının kadınlardan oluşuyor olması da kadın istihdamına verdiği önemi gözler önüne seriyor.

1996’dan bu yana sürdürdüğü başarısını yeni şubesiyle de kanıtlayan Köfteci Yusuf, başarı sırlarından da bahsederek, konunun önemini şu sözleriyle dile getirdi: “Lezzetli, ekonomik, hızlı, ulaşılabilir, lüks olması farkımızı ortaya çıkarıyor. Köfteci Yusuf işletmelerindeki başarının en önemli sebebi lezzettir. Çünkü bir misafir ne kadar iyi ağırlansa da restorandan ayrılırken damağındaki lezzetle mekânınızdan ayrılıyor. Bu yüzden ürün kalitemizden ve lezzetinden asla ödün vermiyoruz. Çalışanlarımızın neredeyse yarısından fazlası kadınlardan oluşuyor. Köftemizdeki lezzet, onların ellerindeki lezzetten geliyor. Kadınların kasaplık yaptığı nadir üretim tesislerinden biriyiz. Kadın istihdamına çok önem veriyoruz. Birçok büyük şirket kadın çalışan ile ilgili son dönemlerde veriler açıklıyor, biz bunu yıllardır yapıyoruz. Çünkü kadın eli değen her şey daha iyi ve temiz oluyor. Lezzetin yanı sıra markamıza büyük destek sağlayan çalışanlarımız ve hizmet anlayışımız geliyor. Bir misafirimizin aile sıcaklığını rahatlıkla bulabileceği ürünlerimizi tercih ederken güler yüzle ve büyük bir ilgi ile beklentilerini karşılayabilecekleri aile restoranları olarak sektörde yerimizi alıyoruz.”

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder