Forum Ankara Outlet, eğlenceli etkinlikler ile kazandırmaya devam ediyor

 

Forum Ankara Outlet, alışveriş yaparken kazandıran kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. 24-26 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek "Cumadan Pazara Hediye Kart" kampanyası ile 350 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, 50 TL değerinde hediye çekinin sahibi olacak. 

 

 

Ankara’nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet, eğlenceli etkinlikler ile kazandırmaya devam ediyor24-26 Şubat tarihleri arasında aynı gün içinde Forum Ankara Outlet mağazalarından en fazla 2 adet fiş/fatura ile toplamda 350 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, 50 TL değerinde hediye çeki sahibi olma şansı yakalayacak. 

Kampanyaya katılmaya hak kazanan ziyaretçiler, danışma noktası yanına kurulacak kampanya standında bulunan fanus içindeki toplardan çekip, çektikleri topun üzerinde yazan numaraya ait hediye çekinin sahibi olacakHediye çekleriForum Ankara Outlet Media Markt, NetworkBernardo ve Intersport mağazalarında 30 Nisan 2017 tarihine kadar geçerli olacak. 

AVM`de kurulacak kampanya alanı 14:00-19:00 saatleri arasında açık kalacak ve hafta sonuna özel gerçekleştirilecek DJ performansıyla ziyaretçiler hem eğlenceli hem de kazançlı bir alışveriş deneyimi yaşayacak. Kazançlı alışverişin adresi Forum Ankara Outlet, önümüzdeki dönemde de alışveriş yaptıkça kazandıran kampanyalar düzenlemeye devam edecek!

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder