Forum Aydın`da Moda Haftası heyecanı
 

Aydınlıların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Forum Fashion Week kapsamında birbirinden renkli etkinliklere imza atıyor. Alışveriş merkezinin ziyaretçilerini defile, stil yarışması ve moda sohbetleri bekliyor.

 

 

Modanın nabzı Forum Aydın’da atıyor. Forum Fashion Week kapsamında düzenlenen etkinlikler 14 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’da nefes kesen bir defileyle başlayacak. Markaların yeni sezon koleksiyonları sevilen mankenler Simge Tertemiz ve Elif Ece Uzun’un katılımıyla sergilenecek.

Forum Aydın moda haftasında heyecan dolu bir yarışma da düzenliyor. “En Stil Kim?” yarışmasında tarzına güvenenler yarışacak. 5-13 Ekim günleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapan kişiler danışmada kayıt yaptırdıktan sonra #enstilbenim hashtagi ile Instagram’da paylaşım yapacak. Yarışma sonuçları 15 Ekim saat 17.00’da Zeytin Meydanı’nda Kemal Doğulu ve Özge Ulusoy tarafından açıklanacak. Stil sahibi üç kişi sahneye çıkma fırsatını yakalayacak.

Yarışma sonuçlarının açıklanacağı gün aynı zamanda, Özge Ulusoy ve Kemal Doğulu stil ipuçları, yeni sezon modası ve en yeni trendler hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder