Forum Gaziantep 3 Yaşında!
Gaziantep’in alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, açılışının üçüncü yılını birbirinden renkli etkinliklerle kutladı. 1 – 2 Ekim tarihlerinde düzenlenen kutlamalar, Gazianteplilere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.


Gazianteplileri eğlenceye davet eden kutlamalar, hem AVM içinde hem de şehrin sokaklarında devam etti. Binlerce kişinin izlediği kutlamalarda, Karnaval Korteji Forum Gaziantep ziyaretçilerine renkli sürprizler yaptı. Kurdele dansçıları, tahta bacak ve jonglör büyük ilgi çekti. Forum Gaziantep’in çok sevilen Hep Aklımda ekibi, şehir sokaklarında eğlencenin adresinin Forum Gaziantep olduğuna dikkat çekti.


Etkinliğin en çok dikkat çeken gösterileri Ateş Şov ve Boşlukta Duran Adam oldu. Ateş Şov gösterisindeki alevin dans edercesine süzülmesi izleyicilerin nefesini kesti. Boşlukta Duran Adam’ın yerçekimine karşı koyan gösterisi de Gazianteplilerden tam puan aldı. Hem sahnede hem de AVM içinde performans sergileyen Çılgın Palyaçolar da etkinliklere renk katan bir diğer unsur oldu.


Forum Gaziantep’in 3 yıl gibi kısa bir sürede Gazianteplilerin alışveriş ve eğlencede bir numaralı adresi haline geldiğine dikkat çeken Forum Gaziantep Pazarlama Müdürü Özkan Aksoy, “Kurulduğumuz günden bu yana şehir hayatına katma değer sağlamak için çalışıyoruz. Sunduğumuz sosyal aktiviteler, sosyal sorumluluk projeleri, çocuklara özel etkinlikler, ağırladığımız ünlüler ve kazandıran kampanyalar ile insanların sadece alışveriş yaptığı bir ortamdan çok, ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve her anlamda bir değer elde edebilecekleri bir yaşam merkezi haline geldik. Bizi bu şekilde benimseyen tüm Gazianteplilere teşekkürler ediyoruz” diyerek Gaziantep için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder