Forum Trabzon şehre renk katıyor
 

Şehrin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, Trabzonluların haftanın her günü tercih ettiği adres olmaya devam ediyor. Yakın tarihte yapılan kapsamlı bir ankete göre Trabzon halkının yarısına yakın kısmı, haftada en az bir kez Forum Trabzon`u ziyaret ediyor. Keyifli vakit geçirmek için iyi bir alternatif olarak belirtilen Forum Trabzon, şehre kattığı değerin yanı sıra yarattığı farklılıklarla da benimsenmiş bir lokasyon olarak öne çıkıyor.

 

 

Bölgenin buluşma noktası Forum Trabzon, gitmekten keyif alınan ve şehre renk katan bir adres olmaya devam ediyor. Yapılan bir araştırmaya göre, sunduğu avantajlı kampanyalar ve eğlenceli etkinliklerle her yaş grubuna keyifli vakit geçirme fırsatı sunan Forum Trabzon`un Trabzonluların yarısına yakın kısmının (ankete katılan il sakinlerinin %42’si) her hafta bir kere uğradığı bir adres olduğunu ortaya koydu. Forum Trabzon`u ayda bir kere ziyaret edenlerin oranı %36 olurken, %14`ün alışveriş merkezine haftada birden fazla uğradığı öğrenildi.

Şubat ayında SOR Samimi & Ortalan Research araştırma şirketi tarafından 18-50 yaş aralığında yapılan algı araştırmasına göre Trabzonluların %44`ü alışveriş merkezine hafta sonu giderken, %37`si hem hafta sonu hem de hafta içi gidiyor. Forum Trabzon`a gelenlerin yarısından fazlası (%55) alışveriş merkezinde 1-3 saat vakit geçirirken, %33`ünün 3-5 saat kaldığı ortaya çıktı. Araştırmada öne çıkan bir başka nokta ise Forum Trabzon`a %69`lük bir kesimin arkadaşlarıyla, %52`lik bir kesimin ailesiyle, %44 oranında bir kesimin ise eşiyle geldiği.

Modern, ferah ve büyük

Araştırmaya katılanların %93`ü alışveriş yapmak için Forum Trabzon`u tercih ettiğini belirtirken, %86`sı yemek yemek için, %66`sı gezmek ve dolaşmak için Forum Trabzon`a geldiğini söyledi. Etkinlik ve kampanyalar için Forum Trabzon`u tercih edenlerin oranı %61 olurken, %50`lik bir kesim arkadaşlarla buluşmak için alışveriş merkezine geldiğini belirtti. Forum Trabzon, araştırmaya katılanların %90`ı tarafından modern, ferah ve büyük olarak nitelendirildi. Forum Trabzon`da olması istenen hususlar hakkında da sorulan soruya cevap veren katılımcıların tamamına yakını (%97), alışveriş merkezinde bulamadıkları bir şey olmadığını ifade etti.

Forum Trabzon şehre renk katıyor

Trabzonlulara avantajlı alışverişin yanı sıra eğlenceli aktivitelerle sosyalleşme fırsatı sunmaya devam edeceklerini belirten Forum Trabzon Alışveriş Merkezi Yönetim Ekibi, şunları iletti: "Yapılan bu araştırma, alışveriş merkezimizin Trabzonluların gitmekten keyif aldığı bir adres ve en sevilen eğlence mekânı olduğunu ortaya koyuyor. Buna ek olarak araştırmaya katılanların tamamına yakını Forum Trabzon’un şehrimize renk kattığını düşünüyor. Trabzon için ekonomik, sosyal ve kültürel bir değer olan alışveriş merkezimiz, Trabzonlulara layık olmak için onların hayatlarına dokunan kampanyalar, etkinlikler ve türlü hizmetler ile faaliyetlerine devam edecektir."

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder