Hatırlanmayı bekleyen anılar hayat buluyor
 

Carousel AVM`nin ziyaretçilerine samimiyetini gösteren `Carousel`le Hatıralarım` projesi hatıraları canlandırıyor, en iyi hatıralar ödülle buluşuyor.

 

 

22 yıldır sektördeki köklü tecrübesi ve yenilikçi fikirleriyle birçok insanın buluşma noktası haline gelen Carousel AVM`den ziyaretçilerine nostaljik bir proje. Yapmış olduğu kampanyalarla katılımcılarında ve toplumsal alanda daima faydayı amaçlayan AVM, bu kez de yaşanmışlıkların değerini ön plana çıkararak hayattaki değerli anların yaşattığı mutlulukları hatırlatmayı amaçlıyor. Sosyal medya üzerinden gerçekleşen bu proje ile tüm ziyaretçiler, projenin sunduğu sürprizlerin kazanını olmak için yarışıyor ve bu kez kazanan hatıralar oluyor.

Ziyaretçilerinin unutamadığı ve hayatlarında iz bırakmış olan birçok anıya ev sahipliği yapan Carousel AVM, bu hatıraları ölümsüzleştirmek için geliştirdiği `Carousel`le Hatıralarım` adlı projesiyle katılımcılarına keyifli bir yarışma ortamı sunuyor. Projeye özel olarak oluşturulan internet sayfasında, ziyaretçiler AVM içerisinde yaşadıkları hatıralarını ve bu hatıralarına dair çekilmiş olan fotoğraf ve videolarını paylaşarak yarışmaya katılım sağlıyor, hatırlanmayı bekleyen hikayeler hayat buluyor. Proje sonunda paylaşılan tüm hikayeler değerlendirmeye alınıp oylamaya sunuluyor ve en yüksek oy alan 50 kişi sürprizlerle dolu ödül törenine katılma şansı yakalıyor.

AVM`nin atlıkarınca konseptli alanında gerçekleştirilecek olan ödül töreninde ziyaretçiler, projeye özel olarak sunulan ayrıcalıklarla eğlenirken, barkovizyonlu sahnede tüm katılımcıların hatıralarının gösterimi yapılarak jüri tarafından ilk üç kazanan belirlenecek. İlk üçe girmeye hak kazanan yarışmacılardan; birinciye 5.000 TL, ikinciye 2.500 TL, üçüncüye 1.000 TL hediye çeki verilip hatıraları ödüllendirilirken, AVM dergisinde de hikayeleri ve hikayelerine dair paylaştıkları fotoğrafları yayınlanarak bu değerli hatıralar ölümsüzleştirilecek. Carouseldeki anılarını canlandırmak ve hatıralarını ödülle taçlandırmak isteyen tüm ziyaretçiler 29 Aralık tarihine kadar projeye katılım sağlayabilecekler.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder