Kentplaza AVM “Kurtlar Vadisi Vatan” ekibini ağırladı
 

29 Eylül günü gösterime giren Kurtlar Vadisi Vatan filmi 7 Ekim’de saat 13:15 film seansında sevenleri ile Kentplaza Cinemaximum’da buluştu.

 

 

Kentplaza AVM Cinemaximum’da sinemaseverlerle buluşan “Kurtlar Vadisi Vatan” ekibi, etkinlik alanını dolduran coşkulu kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı.

Konya’nın Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kentplaza, filmin oyuncuları Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak’ı ağırladı. 7 Ekim Cumartesi günü saat 12.15’de konuk oyuncularımız ile değerli basın mensuplarımız ve sinemaseverler için bir söyleşi düzenlendi. Düzenlenen söyleşide sinemaseverler ile sohbet ederken aynı zamanda sinema filmi hakkında merak edilenleri de cevaplandırdılar. Akabinde konuk oyuncular 13.15 seansında filmi sevenleri ile birlikte izledi.

15 Temmuz gecesi yaşananlar ve olayların perde arkasının konu edildiği filmin başrolünde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Nezih Işıtan bulunuyor. Pana Film’in yapımcılığında Kurtlar Vadisi Vatan filminin yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar oturuyor.

Kentplaza eğlence ve sürprizlerle dolu, birbirinden özel etkinliklerini misafirleriyle buluşturmaya devam edecek.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder