Kırmızı Başlıklı Kız, Agora`da
 

Farklı ve renkli birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi, Kırmızı Başlıklı Kız çocuk tiyatrosu ile ziyaretçilerine keyifli bir gösteri sunacak. 16-17 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek tiyatro oyunu ile çocuklar keyifli bir hafta sonu geçirecek.

 

 

Agora Alışveriş Merkezi eğitici ve öğretici çocuk tiyatroları ile ailelerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Agora Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek olan Kırmızı Başlıklı Kız tiyatro oyunu, 15:00 ve 18:00 saatlerinde iki seans olarak -1. kat etkinlik alanında ziyaretçilerini karşılayacak.

Grimm Masallarının en bilinenlerinden biri olan Kırmızı Başlıklı Kız`da, büyükannesinin ormandaki kulübesine gitmek üzere yola çıkan küçük kız kötü kurtla karşılaşır. Kırmızı Başlıklı Kız`ı kolayca kandıran kurt, büyükannenin evine ondan önce ulaşıp yaşlı kadını yutar ve onun kılığına girip küçük kızı beklemeye koyulur. Kurdun hesaba katmadığıysa günlerdir peşinde olan avcıdır.

Tiyatro oyununda çocuklara anne-baba sözü dinleyerek dış dünyada karşılaşılabilecek tehlikelerden kaçınmak, dikkatli ve akıllı davranarak yanlış kararlar almaktan sakınmak öğütlenmektedir.

 

Agora Çocuk Kulübü’nde Aralık Ayı Boyunca Çocuk Kulübü Etkinlikleri Devam Ediyor!

Agora Çocuk Kulübü Aralık ayında da minikleri eğlenceli atölyeler ile buluşturmaya devam ediyor. 16 Aralık Minyon Şapka Atölyesi, 17 Aralık El Kuklası Yapımı, 23 Aralık Taş Boyama Atölyesi, 24 Aralık Hal Hal Yapımı, 30 Aralık Yılbaşı Kartı Tasarımı, 31 Aralık Kardan Adam Atölyesi, Agora Çocuk Kulübü’nde olacak. 1. kat etkinlik alanında 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşen Agora Çocuk Kulübü’nde minik ziyaretçiler el becerilerini geliştirerek, keyifli vakit geçirecekler.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder