M1 Adana, Deli Aşk filminin oyuncularını ağırladı
 

Daha fazla marka ve daha fazla çeşitle Adanalıların cazibe merkezi olmaya devam eden M1 Adana AVM, ses getiren oyuncu kadrosuyla vizyona giren Deli Aşk filminin galasına ev sahipliği yaptı.

 

 

Açıldığı günden bu yana, gerçekleştirdiği ilklerle Adana’nın cazibe merkezi haline dönüşen M1 Adana AVM, Deli Aşk filminin oyuncularını ağırladı.

Ekrem isimli Maraş dondurmacısının sevdiği kızın kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu eden filminin galası, M1 Adana AVM’de yapıldı. Ünlü Komedyen Cem Yılmaz`ın yapımcılığını, Murat Dündar ile Murat Emre Kaman`ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncuları, M1 Adana AVM misafirleriyle bir araya gelirken sinemaseverlerle özçekim yapmayı da ihmal etmedi.

Filmin başrol oyuncusu Emrah Kaman, filmde Maraş dondurmacısı Ekrem`i canlandırdığını belirterek: “Sevdiği kızı Adana`da İncirlik Hava Üssü`nde çalışan bir Amerikalı F-16 pilotu elinden alıyor. Bu maceralar anlatılıyor. Tepkiler çok iyi, çok gülüyorlar. Bundan daha kıymetli bir şey olamaz.” diye konuştu.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder