M1 Adana satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı
 

Düzenlediği sergiler, konserler, imza günleri ve sportif organizasyonlarla Adana’nın cazibe merkezine dönüşen M1 Adana AVM, 7’nci Geleneksel Erkan Koleji Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.

 

 

Küçük satranç ustaları M1 Adana AVM’de buluştu. Erkan Koleji tarafından 4-5 Mart günleri arasında M1 Adana AVM’de düzenlenen 7’nci Geleneksel Erkan Koleji Satranç Turnuvası, satranç meraklısı çocukları bir araya getirdi.

Toplam 200 öğrencinin katıldığı ve 2 gün süren turnuvada, öğrenciler 3 kategoride zekâ, taktik ve strateji yeteneklerini sergiledi. M1 Adana AVM’nin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte; 1 ve 2. sınıflar Minikler, 3 ve 4. sınıflar Yıldızlar, 5, 6 ve 7. sınıflar ise Gençler kategorisinde mücadele etti.

Turnuvanın 5 Mart 2017 Pazar günü yapılan ödül töreninde katılan tüm sporcular madalya alırken, kategorilerde ilk 3’e girmeyi başaran öğrenciler, eğitim bursu almaya hak kazandı. Turnuvada, birinciler yüzde 100 Erkan Koleji eğitim bursu ve plaket, ikinciler yüzde 80 Erkan Koleji eğitim bursu ve plaket, üçüncüler ise yüzde 60 Erkan Koleji eğitim bursu ve plaket ile ödüllendirildi.

 

 

Minikler’de Mert Toprak birinci, Sarp Akan Ercan ikinci, Utku Akarslan üçüncü oldu. Yıldızlar’da Mehmet Efe Topçu birinci olurken, ikinciliği Bekir Berk Bozdoğan, üçüncülüğü Utku Mermer elde etti. Gençler kategorisinde ise Tolga Keçebaş şampiyon oldu. Aynı kategoride ikinciliği Azra Horozoğlu, üçüncülüğü Berkay Yılmaz göğüsledi.

Alışveriş merkezleri sektöründe değişim ve dönüşüme öncülük eden, tüketiciye gerek mağaza karması, gerekse mimari bütünlük açısından çağdaş alışveriş merkezleri sunmak amacı ile hareket eden M1 Adana AVM, tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılarken, yeni nesil alışveriş merkezi anlayışı ile de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder