M1 Adana Sinema Burada ile daha eğlenceli
 

Fırat Sobutay “Oha Diyorum” filminin M1 Adana AVM Cinemaximum salonlarındaki gösteriminde hayranları ile buluştu.

 

 

Youtube kanalında izlenme sayısında dünya çapında üst sıralarda yer alan “OHA DİYORUM ”filminin fenomeni Fırat Sobutay sempatik tavırları ve esprili yaklaşımı ile Adanalı sinemaseverlerin gönlünü fethetti.

Adana`nın en büyük ve en başarılı alışveriş merkezi M1 Adana AVM, dünden bugüne hayata geçirdiği sayısız organizasyon ve etkinlikle bölgenin sosyal yaşamına renk katmaya devam ediyor.

11 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen “OHA DİYORUM ”filminin gösteriminde filmin fenomen karakterini canlandıran “Fırat Sobutay” 17:15 seansında Adana’da hayranları ile birlikte filmi izledi. ; Film gösterimi sonrası hayranları ile biraraya gelen Fırat Sobutay’ın sohbet sırasındaki sempatik tavırları ve esprili yaklaşımı sohbete damga vurdu.

Youtube kanalında izlenme sayısında dünya çapında üst sıralarda yer alan “Oha Diyorum”un 3 fenomeni Melih Abuaf, Fırat Sobutay ve Alper Rende ile oyuncu Bahar Şahin’in başrolde olduğu, kanallarıyla aynı adı taşıyan filmin yönetmen ve senaristliğini Ersan Özer üstleniyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder