M1 Gaziantep AVM `de Altın Günü Şovu

M1 GAZİANTEP AVM’DE ALTIN GÜNÜ

Yeni yılın yaklaşması ile birlikte bir çok avm etkinliklerine hız verdi. Bunun son örneği Gaziantep `te hizmet veren M1 Gaziantep AVM. Ünlü isimlerin katılımı ile Altın Günü adını verdikleri show programını sergileyen avm yoğun ilgi ile karşılaştı. 

M1 Gaziantep AVM ’de ekranların sevilen yüzleri ve ünlü sanatçıların katılımıyla sahnelenen Altın Günü isimli şov büyük ilgi gördü.
M1 Gaziantep AVM ‘de düzenlenen ekranların sevilen isimlerinin katılımıyla sahnelenen Altın Günü yoğun ilgi gördü. Çiğdem Tunç, Safiye Soyman-Faik Öztürk, Fehmi Dalsaldı ve Güllüm Show Azize geleneksel altın günü için hazırlanan ev dekorunda sahneye çıkarak, tiyatral bir gösteri sundu. Gösterinin başında sahneye çıkan Faik Öztürk ile Safiye Soyman arasındaki atışmalar konukların da katılımıyla tatlı bir çekişmeye dönüşürken, kahkahaların eksik olmadığı etkinlikte, ekranlarda olan bazı programların taklitleri de yerele uyarlandı. Safiye Soyman, Düğün Dernek filmiyle özdeşleşen "Entarisi Dım Dım Yar" türküsünü seslendirirken Faik Öztürk, Çiğdem Tunç ve Fehmi Dalsaldı ise filmdeki halay sahnesini canlandırdı. Tüm izleyenlerin alkış ve kahkahalarla eşlik ettiği şov büyük ilgi görürken, yapılan eğlenceli yarışmalar sonucunda 3 izleyiciye de çeyrek altın hediye edildi.


Etkinliğin gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, “Altın Günü yoğun ilgi gördü, etkinlik alanı tamamen doldu. Ziyaretçilerimizin sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamlarına da katkıda bulunmak amacıyla bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder