Minik yetenekler keyifli anlar yaşattı
 

 

Çocuklar için interaktif etkinlikler sunan Agora Alışveriş Merkezi, Dünya Çocuk Hakları Günü’nü unutmadı. 50’ye yakın anaokulu öğrencisinin hazırladığı sahne gösterisi, Agora AVM etkinlik alanında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

 

 

20 Kasım 1989 yılında 193 ülke tarafından imzalanan ve tüm çocukların doğuştan sahip olduğu hakların hatırlandığı Dünya Çocuk Hakları Günü’ne özel kutlamalar, Agora AVM’de 19 Kasım Pazar günü coşkuyla kutlandı. Küçük Adımlar Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı beden perküsyon gösterisinin ardından sevimli minikler yengeç dansı ile şovlarına devam etti. ‘We will Rock You’ şarkısını davul ile çalan anaokulu öğrencileri, sevilen çocuk şarkılarından ‘En Az Yarım Dakika Elini Yıka’ şarkısını da beden dili ile sahneledi. Kapanışı ise çocuk hakları bildirgelerini ellerinde tutarak ve dünya çocuk hakları şarkısını söyleyerek gerçekleştiren minikler alkışlar ile uğurlandı.

Gerçekleştirdiği birçok etkinliği sosyal sorumluluk bilinci ile düzenleyen Agora AVM, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde daha önce sinemaya gitmemiş 100 çocuğu Agora Sinemaları’nda Ayla filminde ağırladı. Bu kapsamda, 27 Kasım Pazartesi günü ise 50’ye yakın çocuk animasyon filmi izleyecekler. Filmin ardından Köfteci Ramiz’de öğlen yemeklerini yiyecek olan çocuklar sonrasında Agora Eğlence Merkezi’nde eğlencenin tadına varacaklar.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder