Moda dünyasının kapıları genç tasarımcılar için açılıyor
 

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması`nın büyük finali 4 Kasım`da gerçekleşecek.

 

 

Ece Türkiye tarafından yönetilen İstanbul`un gözde alışveriş merkezi Maltepe Park`ta yapılacak olan Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması Finali, moda dünyasının kapılarını genç tasarımcılar için açacak. Banu Noyan organizasyonuyla amatör tasarımcıları moda dünyasına kazandırmak amacıyla düzenlenen Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması, bugüne kadar birçok ismi moda dünyasına kazandırdı.

Alanlarında uzman akademisyenlerden ve moda dünyasının ünlü isimlerinden oluşan jürinin değerlendireceği Dream Style Amatör Moda ve Tasarım Yarışması`nda dereceye girenler hem profesyonel olacak hem de hayallerini gerçekleştirmek için para ödülü kazanacak.

Maltepe Park AVM Müdürü Ozan Canbolat, Koreograf ve Organizasyon Komitesi Başkanı Banu Noyan, Moda Tasarımcısı Neslihan Yargıcı, Sinema ve Tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz, Top Model Şenay Akay, Ses Sanatçısı Aynur Aydın, TV programcısı, Saç Makyaj Tasarımcısı Kemal Doğulu ve Fashion Designer Aslı Jackson.

Dream Style Amatör Moda Tasarım Yarışması`nın Akademik jürisinde ise İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarım Programı Başkanı Prof. Dr. Cevza Candan, Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Piraye Yüksel Demircan, İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sefa Çeliksap, İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Meslek Yüksek Okulu Moda ve Tekstil Tasarım Bölümü Başkanı Nihal Bolkol, Maltepe Üniversitesi Tasarım Bölümü Başkanı Şule Eğri alacak.

Ünlü sanatçı Aynur Aydın ve Nurseli İdiz`in kızı Elif İdiz şarkılarıyla yarışmaya renk katacak. Etkinlik 4 Kasım’da saat 16.00’da başlayacak

 

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder