MOİ Sahne`de etkinlik zamanı
 

İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne 6-12 Mart haftası; birbirinden keyifli tiyatro oyunları, konserler ve sahne gösterileriyle dolu olacak.

 

 

Etkinlik takvimi şöyle:

6 Mart Pazartesi günü saat 20.30’da Ferhan Şensoy’dan ‘Ferhangi Şeyler’

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy’un her dönem kendini yenileyen, 1987’den beri binlerce kez oynadığı tek kişilik komedi oyunu ‘Ferhangi Şeyler’ MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşacak.

8 Mart Çarşamba günü saat 20.30’da Haldun Dormen ile ‘Kibarlık Budalası’

Başrolünü usta tiyatrocu Haldun Dormen’in oynadığı Moliere’nin ölümsüz eseri ‘Kibarlık Budalası’ 8. yılında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. ‘Kibarlık Budalası’ oyunu; cahil, saf ama çok zengin bir adamın soylu sınıfına girebilmek için verdiği komik çabayı konu alıyor. Oyunda; Haldun Dormen, Göksel Kortay, Hakan Altıner, Damla Cercisoğlu, Efe Yeşilay, Barış Kıralioğlu, Caner Tör, Reyhan Aydınsel ve Işık Selin Kuyumcu rol alıyorlar.

9 Mart Perşembe günü saat 20.30’da ‘Anadolu Ateşi’ dans gösterisi

Mustafa Erdoğan’ın genel sanat yönetmenliğini üstlendiği dünyaca ünlü dans grubu Anadolu Ateşi, MOİ Sahne’de büyüleyici bir şov sergileyecek. Temel konsepti ‘Medeniyetler Buluşması’ olan Anadolu Ateşi; halk danslarını, bale, modern dans ve dansın diğer disiplinleriyle sentezleyerek kültürel bir şölen sunuyor. Kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan Anadolu Ateşi, 3000’e yakın dans figürünü barındıran bir proje olarak dünyada adından söz ettiriyor.

10 Mart Cuma günü saat 21.00’da ‘Göksel’ konseri

Fizy Kış Konserleri kapsamında düzenlenecek olan ‘Göksel’ konserinde sanatçı geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirecek.

11 Mart Cumartesi günü saat 13.00’da çocuk oyunu ‘Odada Dört Mevsim’ ve saat 21.00’da Yılmaz Erdoğan’dan tek kişilik oyun ‘Münaşaka’

Neşe Türkeş’in yazıp Okan Yahşi’nin yönettiği çocuk oyunu ‘Odada Dört Mevsim’ MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. Oyunda, odasında nasıl vakit geçireceğini bilmeden sıkılan bir çocuğun yardımına koşan Bilge Sinek Cızbız, Vivaldi’nin ünlü eseri ‘Dört Mevsim’den esinlenerek ona muhteşem bir dünyanın kapılarını açıyor. Danslarla ve görsel efektlerle zenginleşen oyunda çocuklar eğlence dolu bir şölenin içine dalıyor.

Usta yazar, yönetmen ve tiyatro sanatçısı Yılmaz Erdoğan, 12 yıllık bir aradan sonra ilk kez MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. ‘Münaşaka’ adlı tek kişilik oyununda Erdoğan; bir yandan dijital teknoloji ve sosyal medyaya dair güçlü tespitleriyle diğer yandan kendine dair merak edilenlerle izleyiciyi komik, bir o kadar da ‘hakiki’ bir yolculuğa çıkartıyor.

12 Mart Pazar günü saat 13.00’da çocuk oyunu ‘Canım Kardeşim’ ve saat 19.00’da ‘Yetersiz Bakiye’

TRT ekranlarında çocukların severek izlediği ‘Canım Kardeşim’ çizgi filminin müzikli sahne gösterisi MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşacak. Aynı gün saat 19.00’da Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Cengiz Şahin ve Eylül Öztürk’ün rol aldığı komedi oyunu ‘Yetersiz Bakiye’ MOİ Sahne’de sergilenecek. Oyun, borçları yüzünden biri mafya babası diğeri ise direk dansçısı olan tanımadığı iki kişiye evinin diğer odalarını kiraya vermek zorunda kalan bir ailenin komedisini anlatıyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder