MOİ Sahne’de gelecek hafta
 

İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne’de birbirinden seçkin tiyatro oyunları, gösteriler ve konserler sanatseverlerle buluşuyor.

 

 

Harun Tekin ve Koray Candemir “Şakalı Akustik” adlı projeleri ile MOİ Sahne’de sevenleriyle buluşuyor. Başarılı müzisyenler en sevilen parçalarını ve seçtikleri sürpriz şarkıları kendilerine has, akustik olarak yorumluyor. Sanatçıların keyifli sohbetleriyle konser, müzikal bir kabare olarak sunuluyor. ‘Şakalı Akustik’ 25 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 20.30’da MOİ Sahne’de izlenebilir.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Gökhan Türkmen, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören akustik projesiyle MOİ Sahne’de sevenleriyle buluşuyor. 2008 yılında Youtube`a yüklediği Büyük İnsan adlı şarkısıyla beş milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan Türkmen, ilk albümüne de bu şarkının adını verdi. Büyük İnsan, Ya Sen ve Dön şarkılarıyla ön plana çıkan albümün videoları da müzik kanalları ve internet dünyasında izlenme rekorları kırdı. En iyi Çıkış Yapan Sanatçı olarak Altın Kelebek Ödülü alan Gökhan Türkmen, 2010 yılında ikinci albümü Biraz Ayrılık`ı yayınladı. 2012 yılında single albüm Ara, 2014 yılında En Baştan, 2016 yılında ise GTR Müzik etiketiyle Sessiz albümünü yayınladı. Gökhan Türkmen konseri, 27 Ekim 2017 Cuma günü, saat 20.30’da MOİ Sahne’de izlenebilir.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder