Orion’daki alışverişleriniz kazandırıyor
 

Öğretmenler Günü kampanyalarının ve Black Friday’in aynı güne denk gelmesiyle Orion’daki markaların indirimleri bu haftasonu coştu. Sezon ürünlerinde geçerli büyük indirim fırsatlarıyla şimdi Orion’da alışveriş zamanı.

 

 

Boyner, Derimod, Kiğılı, U.S.Polo, Koton, İnci, Hatemoğlu ve daha pek çok marka bu haftasonunu büyük indirimlerle karşılıyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Orion mağazalarının çoğunda öğretmenlere özel indirimler sunuluyor. Öğretmenlerine hediye almak isteyenler de aradığını avantajlı fiyatlarla Orion’da buluyor.

Yurtdışında markaların yılın en büyük indirimini yaptıkları Black Friday uygulaması son birkaç yıldır ülkemizde de gerçekleştiriliyor. Pek çok kişinin heyecanla bekledikleri bu gün için Orion’daki yıldız markalar da kampanyalar hazırladı. “Efsane Cuma” kampanyalarıyla ziyaretçiler efsane indirimlerden faydalanabilecek.

Orion’un gelenekselleşen Öğretmenler Günü hediye bilet kampanyası da 24 Kasım Cuma günü başlayacak. Bu sene tek bir günle sınırlı kalmayıp haftasonu boyunca öğretmenler Orion Danışma’ya gelerek hediye biletlerini alabilecekler. 24, 25 ve 26 Kasım günlerinde Milli Eğitim Bakanlığı’nca verilen öğretmen kimlik kartını gösteren ve Orioncard üyesi olan her öğretmene bir adet sinema bileti hediye edilecek. Hediye sinema biletleri 27-30 Kasım günlerinde Orion Cinemarine Sinemaları’nda kullanılabilecek.

Şeb-i Arus gösterilerini de izleme fırsatı bulabileceğiniz Konya Turu hediyeli Orioncard kampanyası da devam ediyor. Orion’da yapacağınız 50 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizin fişlerini Orion Danışma’dan kayıt ettirerek unutulmaz bir seyahat kazanabilirsiniz. Hem markaların büyük indirimlerden faydalanıp hem de Konya Turu ile harika bir alışveriş deneyimi Orion’da yaşanır.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder